Донька Олі Полякової в черговий раз здивувала розповіддю про скандал в британській аптеці: “Я почала кричати”

Старша дочка Олі Полякової Марія останнім часом намагається пригорнути на себе увагу від публіки. До вступу в Англію такого за дівчиною не було помітно, але зараз дуже.

Маша по характеру бунтар, цю рису вона точно перейняла від своєї зіркової матусі. Адже саме Оля Полякова поводить себе досить сміливо, зухвало та ніколи не промовчить. Тож і Марія з віком навчилась робити так само. З одного боку, це, звісно, добре, тобто дівчина може відстояти власні інтереси, але з іншого, провокує конфліктні ситуації.

Маша Полякова влаштувала сварку в аптеці

Маша обіцяла, що як тільки почне жити у Великій Британії, то почне багато розповідати зі свого життя за кордоном, тому, не дивно, що дівчина настільки активізувалась у соціальній мережі instagram та ділиться новинами зі свого життя.

Тож, донька виконавиці вже встигла поскаржитись на клімат, розповісти про свої стосунки на відстані з коханим, запостити зустріч з батьком та про свої проблеми з харчуванням. Та цього разу Маша влаштувала скандал в аптеці. Річ в тому, що дівчина прийшла у британську аптеку, аби придбати необхідні препарати, але касир не зрозуміла дівчину та відповіла, що таке вони не продають.

Маша Полякова влаштувала сварку в аптеці

Така відповідь  зовсім не влаштувала Машу і вона почала кричати на касира та намагатися пояснити, що все ж таки потрібно їй та що ці препарати точно продаються в Англії. Врешті-решт Маша не змогла контролювати себе та просто пішла з аптеки.

Також дівчина зазначила, що коли приїде до Києва на канікули купить собі всі необхідні таблетки, сиропи, тобто, медичні препарати, тому що у Великій Британії з цим, як виявилось, є певні проблеми. Тому Марія дуже розлючена від того, що її не зрозуміли й через те, що дівчина так і не змогла придбати необхідні ліки.

Схожі статті