Не забув і не жалкує уваги: Ігор Кондратюк показав небайдужість до переможниці “X-Фактору” Аіди Ніколайчук

Ще з часів "Х-фактора" Ігор Кондратюк не може забути учасницю, з якою йому приписували роман — Аіду Ніколайчук. Шоумен ретельно слідкує за інстаграмом співачки та інколи нагадує про себе вподобайками.

Ще за часів роботи Ігоря Кондратюка на проєкті “Х-фактор” шоумену публіка приписує роман з однією з учасниць. Кондратюк був доволі суворим суддею і не виділяв улюбленців до одного випадку. У 2012 році на третьому сезоні музичного шоу з’явилася співачка, голос якої затьмарив навіть все досвідчених виконавців, а суддів тим паче. Члени журі навіть подумали, що виконавиця використовує фонограму і попросили заспівати акапельно.

Ігор Кондратюк продовжує проявляти знаки уваги до Аіди Ніколайчук
Ігор Кондратюк продовжує проявляти знаки уваги до Аіди Ніколайчук

Після того, як учасниця виконала прохання суддів, зал сидів ледь не з розкритими ротами, оскільки такого кришталево чистого голосу сцена “Х-фактору” ще не чула. Як можна було здогадатися, мова йде про переможницю третього сезону вокального шоу — Аіду Ніколайчук.

Аіда Ніколайчук була переможницею третього сезону Х-фактора
Аіда Ніколайчук була переможницею третього сезону Х-фактора

Було важко не помітити, що Ігор Кондратюк виділяє Аіду поміж інших учасників. Шоумен вже зізнавався, що вважає співачку красивою жінкою, а дружина ведучого вже робила йому зауваження, що він якось не так дивиться на Ніколайчук. Ймовірно, що зацікавлений погляд помітила не тільки дружина Ігоря, а й глядачі. Оскільки доволі швидко у мережі з’явилися обговорення, що знаменитий продюсер має службовий роман з підопічною.

Ігор Кондратюк слідкує за інстаграмом Ніколайчук та ставить вподобайки
Ігор Кондратюк слідкує за інстаграмом Ніколайчук та ставить вподобайки

Історія залишися на рівні чуток, але навіть через 10 років Ігор не забуває Аіду, та не дає їй забути про себе. Телеведучий ставить вподобайки співачці, але не на всі публікації підряд, обираючи найліпші кадри. Ніколайчук не підтвердила роман з наставником, але зізнавалася, що їй дуже подобається працювати з ним. Щодо особисто життя, виконавиця була одружена двічі. Від першого шлюбу зірка має сина, а з другим чоловіком артистка розлучилася через пару років після весілля.

Нагадаємо, що Ігор Кондратюк разом зі своєю дружиною Олександрою Городецькою з 1996 року. Подружжя має трьох дорослих дітей, які вже живуть окремо.

Схожі статті