|
15.12.2022 10:41

Затятий холостяк Віталій Козловський нарешті знайшов ту єдину: співака помічено в обіймах нареченої

Особисте життя співака Віталія Козловського завжди було таємницею за сімома печатками. Про його обраниць дізнавалися випадково, адже він неохоче про них розповідав. Однак, цього разу Віталій Козловський сам показав загадкову наречену.

Особисте життя співака Віталія Козловського давно є темою для обговорення в Мережі. Як шанувальники, так і журналісти приписували йому романи з багатьма привабливими дівчатами, з якими він хоч десь з’являвся на публіці. Ба більше, ходили чутки навіть про нетрадиційну орієнтацію співака, які він успішно спростовував, з’являючись перед об’єктивами фотокамер з черговою незнайомкою.

Віталій Козловський — один із найгарніших чоловіків країни

Беззаперечно, що такий красень, як Віталій Козловський не міг не полонити серця численних молодиць. Чоловік, який потрапив у трійку найпривабливіших людей України за версією журналу Viva, не залишався без жіночої уваги ані на мить.

Численні обраниці співака Віталія Козловського

У 2012 офіційною дівчиною Козловського стала радіоведуча Надія Іванова, з якою він регулярно з’являвся на світських заходах. В той же час ширилися чутки, що у співака роман з його новою підопічною — яскравою білявкою Юлією Думанською, з якою він грав палку любов в одній зі спільних відеоробіт. При цьому Віталій, обіймаючи юну співачку за талію, доводив усім, що між ними нічого немає, окрім дружби та спільного захоплення музикою.

Юлія та Раміна — дівчата, які вкрали серце Віталія Козловського

В березні 2016 року розпочався новий етап в романтичному житті артиста. На зйомках кліпу “Відпускаю на…” він познайомився зі східною красунею та екс-учасницею шоу “Холостяк” Раміною Есхакзай. Здавалося, що справа йде до весілля, адже співак зробив дівчині пропозицію, але не склалося. Козловський залишився з розбитим серцем та відчуттям, що його використовували.
До 2020 року співак оговтався та почав з’являтися на спільних світлинах зі своєю концертною директоркою Юлією Бакуменко. Розголосу цей роман не набув, тому невідомо, чи зустрічається пара до сих пір.
Зараз же Козловський розповідає, що його серце зайняте, адже хтось повинен втішати його в таких непростий час. А днями в його Інстаґрам-сторіз з’явилося інтригуюче відео з красунею у фаті, яку він ніжно обіймає. Нарешті здійснилася мрія холостяка та тисяч шанувальників — Віталій Козловський поруч з нареченою.

Віталій Козловський та таємнича наречена

Виявилося, що таким відео він привітав свою колегу по шоу “Weekend”, Олю Цибульську з днем народження, який вона відсвяткувала 14 грудня. Кадри він доповнив теплими словами:

“Моя дорога Цибулиночка, дякую, що ти є в моєму житті! Довгого та щасливого життя в Україні!”