Чорні кола під очима і спітніле обличчя: 50-річний Хіменес-Браво загримів до лікарні і показав себе в палаті

Знаменитий український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво сколихнув мережу, показавши себе у палаті під час процедури. Що відбувається з зіркою, дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, колумбійсько-український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво ретельно стежить за станом свого здоров’я та власним зовнішнім виглядом. Зірка розповідав раніше, що зайнятися собою його змусили проблеми зі здоров’ям: якби він вчасно не почав займатися спортом, то цілком імовірно, заробив би інсульт через поганий образ життя. Зараз зірка може похизуватися розкішними м’язами та фізичною підготовкою, наче у культуриста.

Ектор Хіменес-Браво загримів до лікарні

Та судячи з усього, навіть цього недостатньо, аби підтримувати тіло та розум в тонусі. Нещодавно Ектор стривожив своїх фанатів, оприлюднивши на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька кадрів з лікарні. Ба більше, у цей час зірка лежав у палаті під крапельницею.

Ектор Хіменес-Браво загримів до лікарні

Що саме сталося, кухар не розповів, але дав зрозуміти, що почувається погано. На кадрі можна помітити, що обличчя зірки сильно спітніло, а під очами великі чорні кола, що дійсно може свідчити про погане самопочуття. Також пацієнта переодягли, тому є імовірність, що візит Ектора до лікаря не обмежився тим, що зірка показав своїм фанатам. Про це свідчить і наявність катетера.

Але Ектор не госпіталізований, адже після пройденої процедури попрощався з колективом і, судячи з усього, рушив по своїх справах.

Нагадуємо, що після початку війни в Україні Ектор повернувся з Колумбії до Києва і почав готувати безкоштовно для українців та захисників. Зокрема, для холодної пори року зірка ініціював гарячу кухню для Збройних сил України, а тому воїни мають можливість куштувати гарячий борщ у виконанні команди Ектора.

Схожі статті