Єгор Гордєєв переключив свою увагу з Шовкопляс на Дорофєєву та Горову: “Після однієї з вечірок 10 років тому”

Стосунки Єгора Гордєєва і Нелі Шовкопляс завжди здавалися не суто робочими або дружніми. Адже між ними стільки ніжності та взаєморозуміння, що між колегами таке буває рідко. Але останнім часом все змінилося.

Єгора Гордєєва можна сміливо назвати серйозною людиною, яка ніколи не промовчить. Він – журналіст, а значить що логіка, аналіз інформації та фільтрація це його зброя у цьому світі. Єгор дуже розумна людина і він професіонал, який вже точно може розділити де просто піар, а де інформація, яка йде від душі, але вважається піаром, тому що вона відразу стає сенсаційною.

Отже, нещодавно Надя Дорофєєва зробила гучну заяву, точніше, її так сприйняли, адже Надія публічна особистість. Співачка вирішила зробити для себе важливий висновок, який раніше до неї б точно не дійшов. Надя зізналась у тому, що вона була інфантильною та безвідповідальною.

“До 24 лютого я була інфантильна і безвідповідальна. Мені було комфортно вважати себе аполітичною. Щобільше, мені здавалося це класною і, так би мовити, дуже по-творчому” – написала Дорофєєва.

Також артистка додала про свої нові погляди на речі, які просто на 300 градусів перегорнулися у її свідомості. Це не зміг залишити без уваги Гордєєв і написав свій пост про  інфантильність, де розповів історію про свого друга, який, 10 років тому також не міг відповідати за свої вчинки та шукав підтримки десь зовні, але не в собі.

“Від потреби у підтримці та допомозі до інфантильності – один крок. Якщо ти в інфантильному просторі. А так це протилежні за спектром якості однієї природи. Дивно соціальній людині відмовлятися від підтримки та допомоги, як такої дивно і на неї розраховувати” – підсумував Єгор

Ще ведучий виділив Надю Дорофєєву та Ірину Горову, які зробили цей величезний крок і допомогли зробити інфантильність у нашому суспільстві зрозумілою людською якістю, яка, переважно, є в кожній людині, яка живе у цьому світі.

Схожі статті