Олена Кравець відверто розповіла, чому проміняла “Квартал 95” на канал “Дім”: “Я вирішила взяти паузу”

Олена Кравець відома акторка студії "Квартал 95", яка з самого початку заснування колективу, була в основному складі. З червня 2022 року, Олена не з'явилася на жодному концерті. Але чому?

Річ в тому, що Кравець мала досить серйозні проблеми зі здоров’ям і вже досить давно. Олена хворіла на кропив’янку, яка з приходом війни почала загострюватися і тоді, Кравець не могла виходити на сцену та відчувала, що поки що їй потрібна пауза. Тому, після концертного туру “Квартал 95” у Європі, який відбувся у червні 2022 року, артистка зрозуміла, що вона не витримує.

Олена Кравець розповіла, чому пішла з Кварталу
Олена Кравець розповіла, чому пішла з Кварталу

“Я вирішила взяти паузу, не знаю, на який період, але відчула, що прийшов час приділити увагу своєму здоров’ю. Мені треба було серйозно розв’язувати питання з кропив’янкою, тому що вона загострилася. І в якийсь момент, я зрозуміла, що з мене злітає все, чим я вже не є” – розповіла Олена

Також, жінка додала, що вона має певні реакції на події у своєму житті, вона не дуже розуміла, що з нею відбувається на той момент. Але на фоні стресу недуг Олени прогресував і це було видно на шкірі, тому жінка пояснила все особисто кожному хлопцю з “Кварталу”, тому що вони частина її життя.

Але зараз, пройшов час і Олена пропрацювала свої проблеми та вилікувала недуг та вирішила зробити новий крок у своєму житті, завдяки трансформації. Тому, Кравець наважилась запропонувати формат проєкту каналу “Дім”. І як ми вже можемо побачити, шоу виходить на каналі й Олена нарешті змогла виконати свою головну мрію. Головне для Кравець те, що “кварталівці” її підтримали та зрозуміли.

Але щодо повернення до студії Олена нічого не сказала. Поки що Кравець намагається працювати над собою та своїми стосунками зі світом. Вона хоче ще більше прислухатися до себе та бути чесною з собою та з всесвітом. І це варто уваги, тому що зараз такий час, коли варто бути собою і жити заради себе.

Схожі статті