Ольга Фреймут користується нагодою та зустрічається у Лондоні з впливовим чоловіком – не іноземець

Оля Фреймут з самого початку повномасштабної війни перебувала за кордоном. Але просто так у Лондоні ведуча часу не витрачає, встигає зустрічатися з впливовими чоловіками.

Певно всі знають, що початок війни Фреймут застала у Франції, де хотіла відсвяткувати свій ювілей з дітьми, а потім повернутися додому. Але все вийшло інакше. Оля вирушила до Лондону, де живе та навчається її старша донька Злата Мітчелл.

Так, Ольга влаштувалась у Великій Британії та навіть змогла знайти роботу за своїм фахом. Щоправда, тепер теледіва працює в редакції. Фреймут вдалося влаштуватися журналістом у британській газеті “Sunday Express”. Там Фреймут веде власну колонку та пише про останні новини в Україні. Тобто, виходить, голос правди у Лондоні ми маємо.

Також, Ольга займається волонтерською діяльністю, хоча про це вона обирає не кричати на весь світ, с тихо допомагати Українцям та армії. До діяльності ведучої ще додався й гуманітарний фронт. Тобто, Оля майже всюди намагається бути корисною та не втрачати сил і надії повернутися в рідну Україну.

Та не втрачає Фреймут і нагоди зустрічатися з чоловіками, наприклад, днями Оля засвітилась на спільному фото з депутатом Верховної ради, Олексієм Гончаренко. Чоловік виклав спільну фотокартку з Олею, де подякував їй за допомогу та її важливий вклад у перемогу.

Сам же депутат приїхав до Лондона, аби обговорити нові санкції для російської федерації та розібратися з тими грошима, які чиновники росії поклали собі у кишеню – це дозволить зробити санкції жорсткішими та на міжнародному рівні.

Тож, зустріч Фреймут та Гончаренко мала діловий підтекст, без переходу на щоби особисте. Тому, чоловік зірки може не переживати за дружину.

Схожі статті