Джамала зустрілася з Джо і Джилл Байден на прийомі у Білому домі: зовсім трохи і наздожене Олену Зеленську

Відома українська співачка Джамала разом зі своїм чоловіком Сеіт-Бекіром Сулеймановим відвідала прийом Президента Сполучених Штатів Америки Джозефа Байдена у Білому домі.

Отримати запрошення на прийом до Президента Сполучених Штатів Джозефа Байдена та першої леді Джилл Байден у Білому домі — це велика честь для будь-якої людини. Нещодавно таку можливість отримала українська відома співачка та переможниця Євробачення Джамала. На заході артистка з’явилася у супроводі свого чоловіка, правозахисника Сеіт-Бекіра Сулейманова.

Джамала зустрілася з Джо і Джилл Байден

Відповідні кадри нещодавно з’явилися на особистій сторінці артистки в соціальній мережі Instagram. На знімку Джамала разом з чоловіком постала між Джо та Джилл, які щиро посміхалися та дивилися в об’єктив. Ба більше, співачка опинилася в обіймах Президента США.

Примітно, що для такого важливого виходу в світ зірка обрала моделі одягу українських дизайнерів Рева та Бевза. Імовірно, що вони навіть допомагали Джамалі підготуватися до цього дня. Образ, який складався з блакитного костюму виконавиця доповнила локонами, макіяжем з акцентом на очі та сріблястою масивною прикрасою.

Джамала зустрілася з Джо і Джилл Байден

Після зустрічі співачка не втримала в собі деталей і одразу ж розповіла підписникам, що дуже хвилювалася та боялася забути слова. Тому чоловік перед заходом отримав важливе завдання: нагадати текст дружині, якщо вона запанікує і не зможе пригадати його самостійно.

Судячи з яскравих та непідробних емоцій Джамали, її прийняли дуже тепло. Цікаво, що артистка неймовірно добре продумала свій образ до найдрібніших деталей, тому, можна сміливо сказати, що дотягнула до рівня Олени Зеленської, яка має більше досвіду у подібних прийомах.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.