Переможниця “Холостяка-10” Даша Ульянова, як виглядала 5 років тому до пластики: Макс Михайлюк не обрав би

Даша Ульянова стала переможницею 10-го сезону романтичного шоу "Холостяк", де вона змогла завоювати серце Макса Михайлюка, показала, якою була до проєкту.

Коли Дар’я прийшла на шоу, вона відразу проявила свій характер, який тоді, не помітив Макс. Дівчина не поводилась сором’язливо чи люб’язно. Вона чітко розуміла свою мету на шоу і йшла до неї попри всі перепони. До того ж і перший поцілунок у пари відбувався дуже швидко.

Протягом всього проєкту стосунки Даші та Макса розвивалися з різною швидкістю, то стрімко, то навпаки були паузи, адже Ульянова не єдина претендентка. Дівчина дуже хотіла перемогти й досягла своєї мети, але після закінчення зйомок стосунки Михайлюка з обраницею довго не протрималися. Річ в тому, що дівчина не змогла прийняти факт, що Максим мав контакт з іншою на шоу. Тому, ініціатором розриву стала саме Даша.

Звісно, після “Холостяка” учасниці стають популярними та починають отримувати різноманітні рекламні пропозиції, їх кличуть на різні шоу, тому що це гарантує гарний результат. Дівчата стають популярними, а різні бренди затребуваними. Проста схема бізнесу.

Тож, зараз Даша активно веде соціальні мережі та ділитися там багатьма новинами зі свого життя. Наприклад, нещодавно дівчина виклала відео, де показала, який вигляд мала 5 років тому. У Даші не було губ, тобто, вони були тоненькі, тому перед участю в шоу, вона їх зробила, аби стати помітною.

Тож, на відео Ульянова змогла продемонструвати, що змінитися можна завжди. Вона сама підкачала фігуру, хоча й все життя займається гімнастикою. Зробила операцію на обличчі, аби стати привабливішою та змінила стиль. І, звісно, самосприйняття. Тепер Даша впевнена у собі дівчина, яка досягає успіху.

Схожі статті