Надя Дорофєєва вже не соромиться нічого: показала сонного Кацуріна у ліжку після хвилі хейту – “Сказився”

Надя Дорофєєва минулого тижня нарешті прокоментувала свої нові стосунки. Але це не відбулося у вигляді розповіді. Надя та Міша випустили спільний трек, де пояснили свою історію кохання.

Звісно, ніхто досі не може забути чотирикутник кохання між родиною Кацуріних та Дорофєєвої з Дантесом. Але сильніший удар на себе прийняла Надя. Адже мережею ширяться чутки про те, що вона закрутила роман з Михайлом, ще під час шлюбу з Володимиром. Але це не так.

Історія кохання Кацуріна і Дорофєєвої почалася вже після розлучення і навіть, після офіційної заяви Вови й Надії про це. Так само як і стосунки Дантеса з Дашею. Тому, тут немає винних – це життя. І дуже часто воно грає з нами жорстоко, але все ж таки приводить нас на шлях щастя.

Тож, звинувачувати когось у тому, що у серці з’явилися почуття до нової людини – не можна. Надя терпіла критику на свою адресу дуже довго і нарешті, вони з Мішею наважилися розповісти свою історію так, як вони її відчувають – записали трек.

Але й після цього Дорофєєва опинилася під великою хвилею критики. Та артистка вже не звертає на це уваги й живе своє життя так, як вважає за потрібне. Тому днями Надя виклала фото Кацуріна зранку. Де вони обидва сонні у ліжку спілкуються про новий випуск Міши “їжа Львова”. І дуже помітно, що їм вдвох дуже комфортно, взаєморозуміння на вищому рівні, а що ще треба у парі?

Дорофєєва показала сонного Кацуріна

І зараз вже Дорофєєва не хоче витрачати час на якісь коментарі чи слухати хейт на свою адресу. Її життя – її правила і бажання. Тому, демонструвати  щастя не заборонено і Надя показує своє. Та на щастя, є й ті, хто підтримує Дорофєєву і не засуджує, бо ситуації у житті дійсно бувають непередбачувані і ніхто не застрахований від таких змін.

Схожі статті