Тіна Кароль знялася для “Vogue” і заінтригувала фанатів

Українська співачка прикрасила обкладинку книги VOGUE.

Тіна Кароль стала однією з українських зірок, які увійшли до книги журналу VOGUE  про видатних жінок. Разом зі співачкою у фотосесії взяли участь Анна Різатдінова, Джамала, Софія Андрухович, Еміне Джапарова, Маша Єфросиніна та інші.

А от тіна Кароль стала обличчям обкладинки. Українська зірка показала не лише фінальний результат, а й сам процес зйомок.

Під відео співачка лишила інтригуючий запис проте, що завтра невідоме стане відомим.

Прихильники, чекаючи новин про розвиток стосунків Тіни Кароль і молдавського співака Дана Балана вирішили, що співачка привідкриє завісу особистого життя і розповість хоч щось про стосунки з молдавським музикантом. Не обійшлося без компліментів на адресу артистки і запитань від прихильників про непередбачувані витрати.

Згодом Тіна Кароль виклала фінальний результат зйомок, який прихильники співачки високо оцінили. І в черговий раз відмітили, що цим досягненням тіни Кароль варто пишатися.

Після цього Тіна Кароль порадувала прихильників ще одним відео зі зйомок обкладинки. Це була трохи розширена версія першого відео, яке виклала співачка.

Захоплена реакція фанатів не забарилася і вони в один голос назвали Тіну Кароль найкращою.

Для журналу знялася також і найвідоміша реперка України Alyona Alyona, кадри зі зйомки якої VOGUE виставив на своїй офіційній сторінці в мережі.

Фото повної дівчини без комплексів зібрало ледь чи не стільки ж захоплених коментарів, як і знімки популярної Тіни Кароль. Прихильники назвали реперку спер жінкою і не могли стримати свого захоплення.

А от інші зірки не ділилися знімками з фотосесій.

Схожі статті