Катерина Велика з “МастерШеф” натякнула, що одного чоловіка їй замало: “Один Андрій добре, а два краще”

Катерина Велика по праву є найепатажнішою учасницею за всі сезони шоу "МастерШеф". Тому що тільки вона може поводити себе настільки розкуто та завжди бути різною.

З приводу статків Великої на проєкті та за його межами ходять цілі поеми, адже сама Катерина часто розповідає про будинки, машини, коштовності та гроші у сейфі. Можливо, це лише спосіб привернути на себе більше уваги, але той факт, що вона найбагатша учасниця шоу – є безперечним.

Також Велика є тією самою учасницею, чий наряд передбачити неможливо. Щоразу Катя дивує глядачів та колег своїми яскравими вбраннями та особливим стилем. Іноді жінка може поєднати те, що здається не може бути у тандемі, але й варто зазначити, що це привертає увагу.

Катерина Велика з чоловіком

Катерина часто розповідає про свого чоловіка Андрія Великого. Він у неї бізнесмен та дуже добрий чоловік, за якого, до речі, Катерина погодилась вийти заміж не відразу. Але тепер вважає себе найщасливішою жінкою у світі. Також, Катя дуже цінує все, що робить для неї коханий, адже йому нічого не шкода. Тому, відчуваючи безпеку та захист, Велика народила чоловікові сина та назвала на його честь.

Також Велика досить активно веде свою соціальну мережу instagram, де ділиться життям з проєкту і своїм реальним життям. Наприклад, Катя з чоловіком часто подорожують, тому, фотокартки з різних куточків світу є частиною її профілю. Ще Велика демонструє свою з Андрієм волонтерську діяльність.

А нещодавно, Велика виклала фотографію на фоні моря у яскравому наряді, який знову викликав фурор у шанувальників жінки. Та свій пост Катерина підписала такою фразою:

“Один Андрій добре, а два краще. Матуся щаслива”.

Можна подумати, що Катя натякає на те, що одного чоловіка їй замало, але тут мова йде про чоловіка й сина. І про родинне щастя Каті попри всі перепони життя у наших реаліях.

Схожі статті