Масони пробралися в український шоу-бізнес: зрадниця Ані Лорак опинилася у списку найвпливовіших зірок

Знаменита російська співачка Ані Лорак, яка не так давно об'явила себе найтитулованішою співачкою України, увійшла в списки масонів України.

На початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак прийняла рішення виїхати з російської федерації та видалитися з соціальних мереж. Така ситуація продовжувалася 6 місяців. Лише наприкінці осені стало відомо, що Лорак обрала для життя сонячну Іспанію, а у якості аудиторії Європу. Розкішна садиба у Підмосков’ї залишилося без своєї хазяйки.

Ані Лорак потрапила до списку українських масонів

Як змінилася Ані Лорак
Ані Лорак потрапила до списку українських масонів

Під час гастрольного туру співачка потрапила у грандіозний скандал, пов’язаний з українським шоу-бізнесом. На афішах в менеджери артистки вказали, нібито вона найтитулованіша українська співачка, упередливо не зазначивши, що основна аудиторія артистки, її компанія та усе життя сконцентровано в російській федерації.

Однак, артистка впустила ще один цікавий факт, який їй напевно було-б невигідно вказувати. Зірка потрапила у список українських масонів.

Ані Лорак потрапила до списку українських масонів

Цікаво, що артистка досить часто обирає неоднозначні наряди для своїх виступів, через які мережею і починають точитися чутки про її зв’язок з ілюмінатами. Однак, звісно усе це існує лише на базі теорій та конспірології.

Кращого друга Ані Лорак Філіпа Кіркорова також багато років підозрюють у зв’язку з масонськими ложами. Втім, підтвердження і цим чуткам ніколи не було і, судячи з усього, не буде.

Варто відзначити, що на території України діє досить велика кількість масонських лож, втім? їхня роль у суспільстві та політиці, імовірно дуже перебільшена. Тим паче, що велика їхня кількість з часом була полишена звання масонських, як таких.

Схожі статті