Повелитель вовчиць помітно здає: друг Олега Винника показав з Берліну, як співак змінився за цей рік

Роман Недзельський знову зробив оновлення щодо місцеположення Олега Винника і на цей раз поділився спільним кадром з Берліну. Всі деталі в статті.

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник серйозно схвилював своїх фанатів заявою про проблеми зі здоров’ям. Через хворобу зірка навіть не міг проводити концерти, тому був вимушений скасувати їх та перенести на весну. І інтуїція аудиторію не підвела, адже виступи так і не відбулося через події в Україні.

Олег Винник з розмахом відгуляв весілля
Друг Олега Винника показав з Берліну, як співак змінився за цей рік

Друг Олега Винника показав з Берліну, як співак змінився за цей рік

Перед своїм зникненням з інформаційного простору Олег зробив декілька публічних заяв з засудженням російської агресії. Втім, на тлі українських знаменитостей, які активно давали благочинні концерти та займалися волонтерством, повелитель вовчиць досить яскраво виділявся.

Мовчання та відсутність співака одразу ж помітили. Поповзли чутки про його втечу за кордон. І лише через декілька місяців адвокат Олега визнала, що він дійсно знаходиться в Німеччині.

Втім, за її словами втечею це назвати не можна, так як Винник проходить лікування. Як відомо, у зірки у Берліні є власна квартира та студія звукозапису, де він і створює свої композиції. Тому зовсім не дивно, що для тимчасового проживання Винник обрав саме це місто.

Друг Олега Винника показав з Берліну, як співак змінився за цей рік

Єдині оновлення, на які на даний момент фанати можуть розраховувати — це контент Романа Недзельського, який вже декілька разів показував, як на виглядає Олег під час війни.

За відсутності зйомок артист не дотримується свого телевізійного образу, однак все одно виглядає неймовірно. Нещодавно на особистій сторінці Романа в соціальній мережі Facebook з’явилося нове фото, яке було зроблено разом з Олегом в Берліні. Вочевидь, під час чергової передачі автомобілей на фронт.

Схожі статті