Наталія Могилевська відгуляла розкішне весілля та показала новоспеченого чоловіка: наречений — копія Влада Ями

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська відвідала розкішне весілля Влада Дарвіна та засвітилася на торжестві екс-фабриканта. Усі деталі в статті.

Наталія Могилевська зовсім скоро зможе себе називати ветераном українського шоу-бізнесу. За плечима успішної виконавиці 30 років роботи на сцені. І варто відмітити, що цей успіх дістався їй не так просто, адже творчість заважала особистому життю, а інколи ставала причиною кризи у стосунках з обранцями.

Тим не менш, Наталія вміє радіти тому, що надала їй доля. І хоча артистка вже багато років не може зіграти друге весілля (Наталія вже була заміжня), вона має можливість потішитися за своїх колег, які те й діло рушають до вівтаря.

Наталія Могилевська відгуляла розкішне весілля

Наприклад, декілька років тому Наталія Могилевська засвітилася на розкішному та дуже назвичайному весіллі виконавця Влада Дарвіна.

Наталія Могилевська відгуляла розкішне весілля

На торжестві був дуже жорсткий дрес-код, якого мали дотримуватися навіть найзірковіші гості, а наречені поводилися зовсім не так, як прийнято на традиційних весіллях. Зокрема, Влад вийшов на танцпол та виконав чуттєвий номер.

Наталія Могилевська відгуляла розкішне весілля

Весілля Влада можна по праву вважати одним з найнезвичайніших в українському шоу-бізнесі, адже за відсутності характеристики свята, взагалі важко було-б здогадатися, що гості прийшли привітати молодят зі створенням нової сім’ї.

Наталя Могилевська є давньою знайомою молодої людини, адже окрім його участі у Фабриці зірок, Дарвін тривалий час створював круті хіти для своїх колег, права на виконання яких вони залюбки купували. Саме тому весілля вийшло дійсно дуже великим, і гостей було просто не порахувати.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.