Тіна Кароль змінила обтисле чорне трико на “траурну” пов’язку: прощається з надією на заміжжя?

Тіна Кароль останнім часом все частіше вбирається у темний одяг, наче не хоче привертати до себе зайвої уваги. Чорне трико змінилося пов'язкою на голові чорного кольору, яка виглядає ледь не траурною. Співачка задає нову моду?

Популярна українська співачка Тіна Кароль завжди була в центрі уваги публіки. На виступах зірка вражає не тільки своїм мелодійним співом та витонченими образами, а й привабливою фігурою. Останнім часом зірка сильно схудла, що було видно на недавнішніх фотографіях, які Тіна опублікувала у своєму телеграм-каналі, який називає своїм “щоденником”.  Там співачка викладає фотографії, які не попадають в інші соціальні мережі та ділиться з підписниками своїми міркуваннями та переживаннями.

Тіна Кароль змінила чорне трико на пов'язку на голові чорного кольору
Тіна Кароль попрощалася з надією на заміжжя та вдягнула чорну пов’язку

Нещодавно виконавиця показала себе в  чорному трико, яке обтягнуло майже до кісток. Схоже, що зірка трохи перебрала з дієтами, оскільки зовсім уникає солодкого та борошняного. Але любов Тіни до чорного кольору точно не зникає разом з кілограмами. Виконавиця показала себе у пов’язці на голову чорного кольору та темній кофті спортивного стилю.

Тіна Кароль перестаралася зі схудненням та залишила від себе одні кістки
Тіна Кароль перестаралася зі схудненням та залишила від себе одні кістки

“Мій життєвий вибір завжди був без легкого шляху. Як навчитися просто бути? Без пошуку нових досягнень та без екстриму? Я помішана на драйві та досягненнях і це створює проблеми всім. Пробачте, але я залежна від перфекціонізму!”, — підписала зірка фото у сториз в Instagram.

Тіна Кароль показала себе у стильній чорній пов'язці
Тіна Кароль показала себе у стильній чорній пов’язці

Цікаво, що хоча Кароль і складає враження не тільки вродливої жінки, а ще й хорошої хазяйки та мами, вона досі залишається неодруженою. Першого чоловіка артистки забрала невиліковна хвороба. Велике кохання співачки, продюсер Євген Огір, у 2013 році помер від онкології та відтоді знаменитість так і не змогла нікого покохати.

Прихильники не втрачають надії, що їх улюблениця знову дозволить собі бути щасливою та коханою, і сподіваються, що серце Тіни вже вкрав якийсь лицар. Але оскільки зірка прихильниця думки, що щастя полюбляє тишу, можливо, свого обранця вона поки приховує від публіки.

Нагадаємо, що Тіна Кароль має сина Веніаміна, який нещодавно відсвяткував своє 14-річчя.

Схожі статті