Маша Єфросініна зізналася, що користується послугами екстрасенсів: “Я обдзвонила п’ятьох”

У новому випуску "Дорослих дівчат" на ютубі Маша Єфросініна поділилася своїм особистим досвідом та ставленням до екстрасенсів. Знаменитість зізналася, що й сама зверталася до професійних ворожок та вперше розповіла історію, яка змусила її повірити у потойбічне.

Маша Єфросініна одна з найпопулярніших телеведучих України. Її особисте життя та творчість завжди знаходяться під особливою увагою фанатів, оскільки Марія доволі цікавий персонаж та виділяється серед інших артистів своїми незвичним характером та поглядами на життя. У новому випуску ютуб-шоу “Дорослі дівчата”,  в якому ведуча, разом з Олею Поляковою обговорюють нагальні питання, розповіла про свій досвід звертання до ворожок та екстрасенсів.

Маша Єфросініна та Оля Полякова у новому випуску шоу Дорослі дівчата
Маша Єфросініна та Оля Полякова у новому випуску шоу Дорослі дівчата

Знаменитість не приховує, що вірить у нечисту силу та вважає, що потойбічне зло може нашкодити людині. Маша розповіла про випадок, який змусив її переосмислити життя та погляди. Ведуча з її чоловіком, Тимуром Хромаєвим, одного разу була запрошена на святкування дня народження свого колеги, Юрія Горбунова. Захід проводився на річці, на дерев’яному пантоні  з рестораном. На урочистості були присутні десятки зіркових колег, друзів та рідних. Але саме з Єфросініною трапилася жахлива історія.

Маша Єфросініна розповіла моторошну історію чаклунства над нею
Маша Єфросініна розповіла моторошну історію чаклунства над нею

Під зіркою провалилися дошки та Маша повністю пірнула під воду, наштрикнувшися там ногою на залізну арматуру. Чоловік ведучої її витягнув, та непритомну відвіз до лікарні, де її шпиталізували та наклали шви. Саме тоді їй порадили звернутися до ворожок, оскільки ніби сама нечиста сила хоче її забрати.

Екстрасенс, до якої звернулася знаменитість, підтвердила, що Марії дійсно “пороблено”. Причетна до цього колега телезірки, яка заздрить її успіху. Після обрядів ворожки до Єфросініної повернулася вдача, кар’єра стрімко злетіла, артистку почали запрошувати на проєкти та й у цілому життя пішло на лад. Та хоч телеведуча і має здогадки, хто може бути недоброзичливкою, імені підозрюваної не розкриває. Також зірка поділилася, що обдзвонила п’ятьох ворожок перед війною, але всі наполягали, що нападу на Україну не буде.

Нагадаємо, що Маша Єфросініна одружена з 2003 року та має двох дітей.

Схожі статті