Даша Кацуріна заручилася підтримкою лікарів для прослуховування пісні Кацуріна та Дорофєєвої: невже так погано

Поки пісня "Щоб не було" від Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна розриває усі українські чарти, деяким вона розриває душу. Як, наприклад, колишній дружині відомого ресторатора, дизайнерці Даші Кацуріній.

Про своє розлучення пара відомих рестораторів Міші і Даші Кацуріних розповіли ще в березні цього року. Після цього їх друзі Володимир Дантес та Надя Дорофєєва також зробили гучну заяву про свій розрив після 7 яскравих років подружнього життя. Обидва подружжя за такий тривалий час встигли отримати визнання великої кількості шанувальників, для яких такі новини стали справжнім потрясінням. Ще більшим стресом стало розлучення для власне Даші Кацуріної, особливо після того, як вона дізналася про інтрижку колишнього чоловіка з подругою Дорофєєвою.

Після розлучення Даша залишилася сама з двома дітьми

Пізніше дівчина чесно зізналася, яким потрясінням став для неї розрив з обранцем. В той час вона з двома дітьми виїхали до Будапешту, а чоловік залишився вирішувати справи в Києві:

“Далі в мене стається розлучення в Будапешті. Прекрасне місто”,

— пише Кацуріна.

Не встигла Даша оговтатися від такої зради, як екс-чоловік та колишня подруга випустили спільну пісню про те, як добре їм вдвох. Композиція “Щоб не було” розірвала усі чарти, стала однією з найпрослухованіших на українських музичних платформах, а відео, де Кацурін та Дорофєєва співають дуетом набрало безліч переглядів на YouTube.

Такий неочікуваний дует не зміг залишити осторонь ані шанувальників, ані саму Кацуріну. За її словами, 80% питань від прихильників в Інстаґрам виявилися про її ставлення до треку. І це зачепило рестораторку за живе, судячи з відповіді в її Телеграм-каналі.

Поганий день в житті дівчини Володимира Дантеса

В той день на Дашу Кацуріну, звалилося багато всього: захворіла няня, запуск благодійного проєкту, зйомки фільму, запуск поп-апу в Польщі, презентація нового продукту власного бренду та попраний паспорт.

Відповідь Даші Кацуріної в її Телеграм-каналі

Але дівчина чесно зізналася, що вже обговорила це питання зі своїм психотерапевтом та подругами.

Насправді до мене на пів дня з туру Пожежі з іншого міста приїхав рятівник, але у нього зараз зум, — пише Кацуріна

З дітьми посидів новий бойфренд — Володимир Дантес, а подруги рятують Кацуріну не в перший раз, адже вони підтримали і пожаліли Даша Кацуріну після розлучення.

Нагадаємо, після розриву з Мішею Кацуріним Даша почала зустрічатися з Володимиром Дантесом.

Схожі статті