75-річна Ніна Матвієнко розповіла, як зустріла свій ювілей у нових реаліях: “Привітання приймала на вулиці”

Цього року легендарна українська співачка Ніна Митрофанівна Матвієнко святкувала своє 75-річчя в нових реаліях, які, звісно, змінили хід та настрій свята.

10 жовтня 2022 року стало для Ніни Митрофанівни визначним, але водночас і жахливим днем народження. Ніна п’ята дитина у родині, і цього року їй виповнилося 75 років – це ювілей. За ці роки артистка зуміла стати гордістю України, оскільки вона має унікальний тембр голосу, який полюбився українцям настільки, що є таким собі заспокійливим.

Ніна Матвієнко розповіла про ювілей
Ніна Матвієнко розповіла про ювілей

Тож, в інтерв’ю для каналу “Дім” співачка відверто розповіла, як зустріла свій новий рік та пригадала себе маленькою.

“Звісно я вирішила не святкувати свій день народження, це ж свято, але настрій був не святковий. Привітання приймала на вулиці, бо в хаті не було зв’язку. Дуже багато людей мене вітали, це було так приємно. Але в укриття чи підвал я не ходила” – розповіла співачка.

Також Ніна Матвієнко розповіла одну цікаву деталь про своє народження. Насправді зірка народилася 13-го жовтня у 1947 році, але тоді були важкі часи й мама артистки записала її датою народження 10 жовтня.

“Так сталося, тому що в ті часи, тим, хто народився 10-го, видавали манну крупу, з цієї причини мене мама так і записала. А насправді я народилася 13-го і саме 13-го завжди святкую свій день народження. Тоді теж були важкі часи – два роки після війни й було важко дістати щось – зізналась Матвієнко.

Ніна Матвієнко розповіла про ювілей
Ніна Матвієнко розповіла про ювілей

Також у цей день поруч з Ніною Митрофанівною не було доньки Тоні й онучки Ніни, та й за словами співачки, час не надто веселий та не до святкувань зовсім. Тому, ювілей артистки пройшов як звичайний день, тільки з великою кількістю привітань та приємних слів. Але, на жаль, і відголос війни також нікуди не подівся.

Схожі статті