Вакарчук покинув дружину та двох дітей і розповів причину: через кого спадкоємці співака ростуть без батька?

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук розповів, як часто бачиться з дітьми і де знаходиться. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року піар-відділ музичного гурту “Океан Ельзи” повідомив про розлучення Святослава Вакарчука та його першої дружини Лялі Фонарьової. Згодом стало відомо, що у музиканта з’явився син, якого він назвав Іваном. Хлопчика народила продюсерка Євгенія Яцута. Зважаючи на закритий образ життя зірки, преса довго не могла дізнатися, чи створив Святослав сім’ю з Євгенією.

Але усе в стало на свої місця після того, як продюсерка знову засвітилася на людях з животом. Незабаром стало відомо про народження дочки Вакарчука.

Святослав Вакарчук покинув дружину та двох дітей

Святослав Вакарчук відгуляв весілля
Святослав Вакарчук покинув дружину та двох дітей

Співак мав би насолоджуватися батьківством, але війна внесла у життя артиста свої корективи. Святослав покинув дружину і двох дітей та почав подорожувати Україною. Зірка не приховує, чому саме таким чином розставив свої пріоритети. Вакарчук аргументує свою позицію наступним чином: зараз він обирає боротьбу за незалежність України, щоб в майбутньому його діти росли у розвинутій та благополучній державі.

“Та як можна побачитися? Я щасливий, що зміг побачити, просто викроїти взагалі буквально хвилинку. Треба передусім допомогти хлопцям. Сім’я це надзвичайно важливо, але я тут насамперед заради своєї сім’ї”, – сказав музикант.

Святослав Вакарчук покинув дружину та двох дітей

Наприклад, нещодавно Святослав поділився новим кадром соціальній мережі Instagram, на якому постав у Дніпрі. У дописі до публікації зірка розповів, що тільки-но повернувся зі сходу України. Звісно, під час цих поїздок діти можуть його бачити лише по відеозв’язку. Що вже і казати про можливість провести разом зі своїми спадкоємцями час?

Схожі статті