|
16.12.2022 16:14

Вакарчук покинув дружину та двох дітей і розповів причину: через кого спадкоємці співака ростуть без батька?

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук розповів, як часто бачиться з дітьми і де знаходиться. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року піар-відділ музичного гурту “Океан Ельзи” повідомив про розлучення Святослава Вакарчука та його першої дружини Лялі Фонарьової. Згодом стало відомо, що у музиканта з’явився син, якого він назвав Іваном. Хлопчика народила продюсерка Євгенія Яцута. Зважаючи на закритий образ життя зірки, преса довго не могла дізнатися, чи створив Святослав сім’ю з Євгенією.

Але усе в стало на свої місця після того, як продюсерка знову засвітилася на людях з животом. Незабаром стало відомо про народження дочки Вакарчука.

Святослав Вакарчук покинув дружину та двох дітей

Святослав Вакарчук покинув дружину та двох дітей

Співак мав би насолоджуватися батьківством, але війна внесла у життя артиста свої корективи. Святослав покинув дружину і двох дітей та почав подорожувати Україною. Зірка не приховує, чому саме таким чином розставив свої пріоритети. Вакарчук аргументує свою позицію наступним чином: зараз він обирає боротьбу за незалежність України, щоб в майбутньому його діти росли у розвинутій та благополучній державі.

“Та як можна побачитися? Я щасливий, що зміг побачити, просто викроїти взагалі буквально хвилинку. Треба передусім допомогти хлопцям. Сім’я це надзвичайно важливо, але я тут насамперед заради своєї сім’ї”, – сказав музикант.

Святослав Вакарчук покинув дружину та двох дітей

Наприклад, нещодавно Святослав поділився новим кадром соціальній мережі Instagram, на якому постав у Дніпрі. У дописі до публікації зірка розповів, що тільки-но повернувся зі сходу України. Звісно, під час цих поїздок діти можуть його бачити лише по відеозв’язку. Що вже і казати про можливість провести разом зі своїми спадкоємцями час?