27-річна Аліна Гросу відповіла на запитання про розрив стосунків з Полянським через свою пісню: “Нас нема”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу сколихнула мережу заявою про те, що рядки її нової композиції про розставання з коханим виявилися пророчими.

Після початку повномасштабної війни в Україні Аліна Гросу припинила розповідати своїм підписникам про стосунки з бойфрендом Романом Полянським. Так як у актора російське походження, фанати артистки ділилися найрізноманітнішими версіями того, що відбувається у парі. Зокрема, чоловіка підозрювали у втечі до російської федерації.

Через півроку Павло Зібров заявив, що нібито обранець Аліни Гросу не тільки залишився біля неї в Україні, але й активно підтримує боротьбу держави за незалежність. Щоправда незабаром з’ясувалося, що Полянський знаходиться в москві, у той самий час, як Аліна Гросу була прооперована і потребувала догляду.

Аліна Гросу відповіла на запитання про розрив стосунків

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу відповіла на запитання про розрив стосунків

Версія зростанням пари здавалася все більш імовірнішою та правдивішою. І співачка нещодавно вирішила підлити олії у вогонь. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram текст, в якому заявила, що її чергова пісня виявилася пророчою.

У композиції йдеться про розрив з коханим чоловіком, а також про тугу за Батьківщиною. Як відомо, Аліна Гросу не виїжджала за кордон і увесь сейчас залишалася в Україні, тож судячи з усього, Роман дійсно знаходиться в росії.

Нагадуємо, що до повномасштабної війни пара не тільки жила разом, а вже активно планувала весілля, придбання спільного будинку та народження дітей. Артисти активно обговорювали дану сферу свого життя з пресою та розповідали про свої плани у перспективі. Перші місяці війни молоді люди провели у Львові, у зірковому маєтку.

Схожі статті