|
16.12.2022 16:31

27-річна Аліна Гросу відповіла на запитання про розрив стосунків з Полянським через свою пісню: “Нас нема”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу сколихнула мережу заявою про те, що рядки її нової композиції про розставання з коханим виявилися пророчими.

Після початку повномасштабної війни в Україні Аліна Гросу припинила розповідати своїм підписникам про стосунки з бойфрендом Романом Полянським. Так як у актора російське походження, фанати артистки ділилися найрізноманітнішими версіями того, що відбувається у парі. Зокрема, чоловіка підозрювали у втечі до російської федерації.

Через півроку Павло Зібров заявив, що нібито обранець Аліни Гросу не тільки залишився біля неї в Україні, але й активно підтримує боротьбу держави за незалежність. Щоправда незабаром з’ясувалося, що Полянський знаходиться в москві, у той самий час, як Аліна Гросу була прооперована і потребувала догляду.

Аліна Гросу відповіла на запитання про розрив стосунків

Аліна Гросу відповіла на запитання про розрив стосунків

Версія зростанням пари здавалася все більш імовірнішою та правдивішою. І співачка нещодавно вирішила підлити олії у вогонь. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram текст, в якому заявила, що її чергова пісня виявилася пророчою.

У композиції йдеться про розрив з коханим чоловіком, а також про тугу за Батьківщиною. Як відомо, Аліна Гросу не виїжджала за кордон і увесь сейчас залишалася в Україні, тож судячи з усього, Роман дійсно знаходиться в росії.

Нагадуємо, що до повномасштабної війни пара не тільки жила разом, а вже активно планувала весілля, придбання спільного будинку та народження дітей. Артисти активно обговорювали дану сферу свого життя з пресою та розповідали про свої плани у перспективі. Перші місяці війни молоді люди провели у Львові, у зірковому маєтку.