У свій День народження Тарас Цимбалюк приймає вітання та підсумовує злети і падіння за 33 роки: “Ранок ще той”

Сьогодні, 16 грудня 2022 року український актор Тарас Цимбалюк святкує своє 33-річчя. Цей день став для Тараса днем підсумків та подяки. Тому, артист написав щемливий пост, з нагоди свого особистого свята.

Тарас – неймовірно харизматичний чоловік та професійний актор кіно і театру. Українські мелодрами та драми – це його джерело для творчості та прояву себе і своїх акторських здібностей. Коли Цимбалюк з’являється у кадрі, всі дівчата затамовують подих, адже Тарас ще й неабиякий красень.

Тарас Цимбалюк святкує День народження

Сьогодні йому виповнилося 33 роки – для чоловіків це тільки початок життя, принаймні, так заведено вважали у нашому суспільстві. Але за свої роки Цимбалюк вже встиг досягти багато вершин свого життя. Тому що з самого дитинства він був дуже впертий, що з роками перетворило його на цілеспрямованого молодого чоловіка, а згодом й в актора, який постійно шукає розвитку та реалізації.

2022 рік для кожного не був простим та коли у людини настає День народження – починається аналіз свого життя, своїх досягнень, злетів та падінь. І Тарас не виключення, бо саме в цей рік він розлучився з дружиною, зрозумів для себе, що хоче жити та розвиватися лише в Україні та зробив багато життєвих висновків.

Тарас Цимбалюк святкує День народження

Звісно, є й чому порадіти, адже все наше життя складається з білих та чорних кольорів, які, ми самі перетворюємо у яскраві кольори веселки. Так і Цимбалюк пишається своїми творчими досягненнями та своїм зростанням над собою.

“Мені сьогодні стукнуло 33. Ранок – ще той сьогодні. Настрій, звісно, святковим назвати важко, але, як не крути, життя кожного з нас продовжується і моє також. Мені є за що дякувати долі. Я однозначно маю вкотре вклонитися своїм батькам. І я дуже ціную своїх близьких та друзів, де б вони зараз не були” – написав Тарас

Також він зазначив, що у новому році хоче бачити більше єдності та бажає собі якомога більше концентрації на вірі в себе, на позитиві та оптимізмі. І саме ці риси, напевно і зробили з Цимбалюка справжнього, сильного, талановитого та впевненого в собі чоловіка, якому є чим пишатися у свої серйозні 33 роки.

Схожі статті