Як виглядають усі діти Ольги Фреймут від різних чоловіків: аліментів від Притули та британця не дочекалася

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут є багатодітною матір'ю та виховує аж 3 дітей. Від кого народила зірка і в якому складі на даний момент живе її сім'я.

Свого первістка Ольга Фреймут народила 16 років тому. Прекрасна дівчинка на ім’я Злата зя’вилася на світ після роману зірки з британцем Нілом Мітчелом. Пара мала одружитися, але декілька місяців спільного життя продемонстрували, що насправді сімейне щастя у даних стосунках майже не досяжне.

Як виглядають усі діти Ольги Фреймут

Донька Фреймут Злата Мітчелл показала, як фарбує губи
Як виглядають усі діти Ольги Фреймут

Фреймут повернулася додому, народила дочку і дала їй прізвище батька. Втім, Злата росла без татусевої любові. Свого часу колега Ольги та її хороший друг Сергій Притула пожартував, що насправді він є біологічним батьком дівчинки. Сталося це під час онлайн прес-конференції. Телеведуча підхопила жарт та публічно затримувала від Сергія аліменти.

Як змінилась Оля Фреймут
Як виглядають усі діти Ольги Фреймут

Втім, вже незабаром вона знайшла вітчима для своєї принцеси і, ба більше, батька своїх двох майбутніх дітей. Володимир Локотко почав залицятися до телеведучої, коли вона розірвала контракт з Новим каналом. Досить швидко у пари закрутився роман, а незабаром народилася дочка Євдокія та син Валерій.

Після початку повномасштабної війни в Україні Ольга евакуювала спадкоємців у Великобританії. Як з’ясувалося пізніше сім’я осіла в Європі у повному складі. Телеведуча знайшла роботу у пресі і пише колонку про війну в Україні.

На скандал навколо її родини Ольга реагує досить просто та холоднокровно. Врешті-решт це далеко не вперше їй доводиться зіштовхуватися з критикою аудиторії, адже її телевізійна кар’єра триває близько 15 років.

Натомість Володимир лопатка ніяк не коментує свій виїзд закордон навіть публічно.

Схожі статті