МастерШеф. Битва сезонів 17 випуск від 17.12.2022: хто покинув проєкт – “Судді повинні бути справедливими”

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 17 випуску від 17.12.2022. Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися ім'я учасника, який пішов з проєкту.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 17 випуску від 17.12.2022. На цей раз з кулінарного проєкту пішло аж двоє учасників, і варто відмітити обидва дуже сильні. Так, у Битві сезонів глядачі більше не побачать Катерину Велику та Павла Серветника.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів

На цей раз конкурси були набагато складнішими, адже учасники мали імітувати одні страви за допомогою продуктів, які абсолютно не підходили для цього, і ба більше, імітувати не тільки зовнішній вигляд, але і смак.

Варто відмітити, що на цей раз Павло Серветник не тільки не впорався з завданням, але й потягнув за собою Катерину. І хоча обидва вважаються дуже сильними кулінарами, учасники були змушені одягти чорні фартухи та боротися за право залишитися в проєкті. Обидва не впоралися. Втім, хмари із критики глядачів цього разу насунулися на Міцкевича.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів

Що ж стосується битви чорних, то у чорних фартухах на цей раз змагалися Катерина Велика, Павло Серветник, Саша Цвігун та Саша Білодід. Конкурс був не з простих: позаду них були коробки-загадки. Кожен із кулінарів вибирав собі по одній коробці. Під ними були різні продукти, які мали послужити і інгредієнтом, і посудом, і навіть декором у кулінарному шедеврі учасника.

Таким чином за звання переможця будуть боротися Олександр Білодід, Олександр Цвігун, Владислав Міцкевич та Вадим Бжезинський. До фіналу залишився лише один тиждень, тож наступна битва буде неймовірно важкою для усіх учасників, і для суддів, за якими пильно стежать глядачі і підозрюють їх у тому, що в них є улюбленці.

Схожі статті