Андрій Данилко став батьком? Зірка показав пустощі з малюком на руках та засвітив жінку, яка народила хлопчика

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео з маленьким малюком. Усі деталі в статті.

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко усе своє життя присвятив сцені. Артист майже ніколи не говорив з пресою про свою родину, і лише нещодавно зізнався, що дуже хотів мати сім’ю, але не зумів її побудувати.

Втім, артиста не одноразово підозрювали у тому, що він приховує своїх дітей та дружину. Данилку навіть приписували батьківство над двома хлопчиками. Втім, за стільки років жодних подробиць про спадкоємців зірки не з’явилося.

Андрій Данилко заінтригував мережу кадрами з малюком на руках

Нещодавно знаменитість заінтригував мережу власноруч: він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому молода мама танцювала під хід Вєрки Сердючки з крихітним малюком на руках. Дитинці дуже сподобалася музика, адже він почав посміхатися.

Андрій Данилко заінтригував мережу кадрами з малюком на руках

У дописі до відеоролику Андрій Данилко додав емодзі червоного серця, таким чином виразивши свою ніжність та прихильність до маленького фаната. Втім, навряд Андрій має до малюка якесь відношення, адже родина просто схожа на шанувальників творчості артиста.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Андрій Данилко почав активно боротися на інформаційному фронті, давав безліч благодійних концертів в Україні та в метро, а декілька місяців тому рушив у гастрольний тур Європою, метою якого боку був збір коштів для українців.

Зокрема, Вєрка Сердючка відмовилася від своїх яскравих костюмів на період війни і замінила їх чорним одягом. Інна Білоконь також дотримується даного образу.

Схожі статті