Кого хвостатому рятувальнику Патрону вдалося причарувати своєю харизмою: Дорофєєва, Зеленська та інші

Відоміший навіть за пса з фільму "Маска", якого глядачі пам'ятають, не знаючи сюжету самого фільму, джек-рассел-тер'єр, який став талісманом чернігівських піротехніків пес Патрон, ще той викрадач жіночих сердець. І хоча, як він якось заявляв у своєму Інстаґрам-акаунті, його серце вільне, однак, жінки у його житті все ж були. Те ще й які!

Днями, Патрон у своєму акаунті в соцмережах поділився зворушливою історією, яка сталася у нього на роботі. Джек-рассел-тер’єр зустрів, як він думав, даму свого маленького собачого серця, проте, службового роману не сталося.

На роботі Патрон побачив, красуню німецьку вівчарку Зару, з якою навіть зробив декілька спільних світлин. Зара шукає під завалами людей, що дуже вразило дрібонького піротехніка. Вона вразила гарного хлопчика з першого погляду своєю грацією, тим, як вона ніби пливе, а не йде.

Але Зара виявилася дуже вихованою і стриманою дівчиною, так би мовити, міцним горішком. Вона не реагувала на жарти та залицяння Патрона, що його дуже засмутило, але врятувало від написання чергового рапорту:

“Буду слідувати посадовим інструкціям, бо інакше доведеться писати рапорту (знову).”

Як він сам виразився, то зустрів ще одну не романтичну службову вівчарку.

До цього Патрон ділився із підписниками історією ще одного нещасливого кохання. Він бачив її декілька разів в парку, джек-рассел намагався загравати до цієї таємничої незнайомки, але діалог у них якось не клеївся.

 

Та диво сталося — коли дама, що привернула увагу пса, йшла, то все ж повернулась подивитися на нього. Але такий сміливий на мінному полі піротехнік виявися дуже боязким із протилежною статтю:

“Я стояв таких притрушений. Ну чому я не побіг за нею?”

Як виявилося, хвостаті жінки не підвладні чарам Патрона. Але зіркові — навпаки — готові виконати будь-яку забаганку.
Співачка Надя Дорофєєва радо позувала зі своїм прихильником, який дуже давно мріяв її лизнути. Надя у свою чергу назвала відомого піротехніка справжньою причиною приїзду до столиці.

Пес Патрон та Надя Дорофєєва

Чарівність Патрона подіяла не тільки не колишню дружину Володимир Дантеса, а ще й на нинішню дружину іншого Володимира — Зеленського.

Патрон та пані Зеленська

Перша леді зустрілася з відомим рятівником на заході від ЮНІСЕФ, не встоявши перед пухнастим піротехніком, позувала із ним руках перед спалахами фотокамер.

Патрон з Лесею Нікітюк та Дашею Астаф’євою (лише у своїх мріях)

Також красунчик Патрон був помічений з ведучою Лесею Нікітюк та моделлю та співачкою Дашею Астаф’євою.

Схожі статті