Знамениті мами 40+, які не відмовилися від кар’єри після народження дітей: Катя Осадча, Алла Мазур та інші

Хто з зірок українського шоу-бізнесу наважився поєднати материнство та кар'єру? Знамениті мами 40+ які довели, що ні вік, ні виховання дітей не стають на заваді популярності.

Народження дітей впливає не тільки на зовнішність та фігуру жінок, а й на психологічний та моральний стан. Не секрет, що після 30 років пологи та догляд за дитиною можуть даватися дедалі важче, ніж у молодих мам. Як зіркові мами 40+ поєднують роботу та виховання дітей?

Марічка Падалко

Марічка Падалко з родиною
Марічка Падалко показала, якою була до шлюбу з Соболєвим

46-річна телеведуча “плюсів” виховує трьох дітей. Першого малюка знаменитість народила в 31 рік, оскільки була переконаною кар’єристкою та не хотіла прощатися з телебаченням, ставши на шлях материнства. Падалко була одружена двічі та прожила з першим чоловіком близько 15 років. Але після одруження з депутатом Єгором Соболевим у Марічки з’явилося бажання пізнати щастя материнства.

Алла Мазур

Алла Мазур з сином Артемом
Алла Мазур з сином Артемом

Українська журналістка та телеведуча у свої 56 років виховує 14-річного сина. Знаменитість не просто не балує публіку подробицями свого приватного життя, ба більше, ніхто й досі не знає справжнього імені рідного батька хлопчика. Відомо, що сина Алли Мазур звати Артем і вони мають доволі довірчі та дружні відносини.

Катерина Осадча

Юрій Горбунов і Катя Осадча з молодшим сином
Юрій Горбунов і Катя Осадча з молодшим сином

Улюблениця мільйонів телеглядачів у 2021 році вже втретє стала мамою. 38-річна Катя народила свого первістка у шлюбі з Олегом Поліщуком, ще коли була ще юною студенткою. Одружившися вдруге з актором Юрієм Горбуновим, знаменитість народила ще двох хлопчиків, а наймолодшому нещодавно виповнився лише рік. Осадча майже супермама, яка встигає не тільки займатися вихованням дітей, а й не відмовилася від кар’єри телезірки.

Людмила Барбір

Людмила та Сергій Барбір з сином Тарасом
Людмила та Ігор Барбір з сином Тарасом

Ведуча ранкового шоу “Сніданок з 1+1” виховує 10-річного сина Тараса зі своїм чоловіком, Ігорем. Обранець зірки працює тренером по айкідо і залучає до спорту й сина. В одному з інтерв’ю знаменитість зізнавалася, що хоче мати аж трьох дітей. Тому  фанати й досі з нетерпінням чекають, коли Барбір народить ще й донечку.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська планує стати мамою
Наталія Могилевська планує стати мамою

Поки одні артистки народжують дітей один за одним, хтось тільки но планує стати мамою у майбутньому. Шанувальники Наталії вже не можуть дочекатися, коли 46-річна зірка вразить новинами фанатів та покаже фотографію з округлим животиком. В одному з інтерв’ю співачка зізналася, що давно хоче мати дітей, але як тільки знайде гідного батька для сина чи доньки.

Схожі статті