Арсен Мірзоян презентував пронизливий сингл із нового альбому

Новинка увійде до шостого студійного альбому, на яким наразі триває робота на київській студії "211" під керівництвом саундпродюсера Віталія Телезіна.

Відомий український співак Арсен Мірзоян презентував нову композицію “Намалюю Зиму”. Сингл увійде до шостого альбому виконавця, над яким Мірзоян наразі активно працює на столичній студії “211”.

Нову атмосферну пізню Мірзоян опублікував на своєму офіційному Ютуб-каналі.

“Намалюю зиму” – це така своєрідна філософія на тему “почну з чистого листа”, але ж життя одне і, відповідно, лист в нас теж один. І починати з чистого листа не вийде. Є лише фарби, я називаю їх умовно білі,  якими можна замалювати свої помилки, зафарбувати, уявити, що лист знову чистий”, – зізнався Арсен Мірзоян в ефірі “Радіо Промінь”.

Арсен Мірзоян
Арсен Мірзоян

Артист хотів записувати свій новий альбом в США, почав підбирати студії, але через карантин  в зв’язку з коронавірусом довелося працювати вдома. Продюсером нового альбому виступив Віталій Телезін, з яким Мірзоян співпрацював і раніше.

Мірзоян розповів, що в новому альбомі буде 10-11 пісень, не більше. Перша лірична ластівка – «Намалюю зиму», наступною буде композиція “Штучні сонця”. Альбом на даний момент ще не завершений, можливо, в ньому будуть і дуети. Наразі творча команда на етапі накопичення матеріалу.

І хоча кліп на новий сингл співак ще не показав фанатам, проте привідкрив завісу таємничості і сказав, що знімали його в Олешківських пісках в Україні.

Схожі статті