Тіна Кароль вийшла заміж за продюсера, а Олег Винник одружився з однокурсницею: таємні весілля знаменитостей

Як таємно відгуляти весілля, коли за тобою слідкує вся країна? Про це не з чуток знають Тіна Кароль, Олег Винник та Арсен Мірзоян. Цим артистам вдалося не тільки втримати стосунки у таємниці, а й приховати своє весілля від допитливих очей фанатів.

Особисте життя знаменитостей навряд чи дійсно можна назвати особистим, оскільки публіка прагне до дрібниць дізнатися усі подробиці того, що відбувається з артистами поза об’єктивами камер. Але деяким зіркам таки вдалося приховати від сторонніх очей найважливішу подію у житті — весілля. Хто з артистів українського шоу бізнесу таємно одружився та не показав святкування журналістам?

Тіна Кароль та Євген Огір

Тіна Кароль у день весілля з Євгеном Огіром
Тіна Кароль у день весілля з Євгеном Огіром

У 2008 році знаменита українська поп-співачка Тіна Кароль таємно одружилася на Мальдівах зі своїм продюсером Євгеном Огіром. Чоловік тоді працював на телеканалі М1, а Кароль тільки розпочинала свою творчу кар’єру. Продюсер не встояв перед жіночим шармом красуні-білявки та закохався у молоду співачку. Пара приховувала свої стосунки, але недовго, оскільки того ж року виконавиця народила сина Веніаміна.

Олег Винник та Таїсія Сватко

Олег Винник та Таїсія Сватко таємно одружені
Олег Винник та Таїсія Сватко таємно одружені

Зірки познайомилися ще у студентські роки та свій кар’єрний шлях прокладали разом, як в Україні, так і в Німеччині. Фанати давно впевнені, що Олега Винника та Таюне пов’язують не тільки професійні стосунки, а й романтичні. Але це не просто службовий роман — пара таємно одружена і вже давно. Про це свідчать односельці артистів з Черкаської області, де вони обидва народилися. Ба більше, подейкують, що в артистів навіть є спільний син, про це і сам співак зізнавався ще у 2005 році. Проте офіційно знаменитості свої стосунки й досі не признали.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко

Арсен Мірзоян з Тонею Матвієнко одружився після народження доньки
Арсен Мірзоян з Тонею Матвієнко одружився після народження доньки

Стосунки цих двох співаків стали справжнім фурором серед української публіки. Арсен закохався в Тоню під час участі у шоу “Голос країни” та навіть покинув свою дружину з двома дітьми заради неї. Пара одружилася офіційно лише після народження спільної доньки. Весілля зірки відгуляли таємно, у Таїланді, на яке були запрошені тільки рідні та близькі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.