Як виглядає теща переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина: молода жінка, яку співак вже зробив бабусею

Роман став двократним переможцем талант-шоу "Голос країни", спочатку він здобув перемогу у дитячому сезоні, а крізь роки вже й у дорослому і обидва рази у команді Тіни Кароль.

Зараз же Рома вже майже рік є батьком маленької принцеси, яку звати Елізабет. Попри свій юний вік, Сасанчин дуже зрадів народженню дитини, адже він був готовий до такого щастя, тим паче від коханої дівчини Іванни, яка є трохи старша за свого чоловіка.

Молоде подружжя часто викладає фотографії з дитиною та видно, що вони дуже люблять свою маленьку і ладні заради неї на все, як і звичайні люблячі батьки. Іванна взагалі є досить популярною блогеркою та активно веде свою сторінку в instagram, де показує, як проходять її будні молодої мами. Дівчина обрала не прислуховуватися ні до кого, а виховувати маленьку за своїми правилами, адже тільки вона може певно знати та відчувати, як правильно себе поводити.

Теща Романа Сасанчина

Але й від допомоги мами, тобто тещі Романа, не відмовляється. Відомо, як виглядає мама Роми Сасанчина, але як виглядає його друга мама, мало де можна побачити. А насправді ж, жінка має дуже добрий вигляд, вона ще молода та повна сил, тому, не дивно, що й Іванна є досить активною та доброю дівчиною. І, можливо, Елізабет виросте схожою на свою чарівну бабусю.

У молодого подружжя є фан-сторінка, де можна побачити різні події з життя Романа та Іванни, і саме сьогодні на цій сторінці з’явились фото тещі Романа, де жінка приділяла увагу маленькій онучці та дуже весело гралась із нею, разом з Романом. якого, до речі жінка відразу досить добре сприйняла і не стала заважати донці будувати своє щастя.

Теща Романа Сасанчина
Теща Романа Сасанчина

Тож, теща Роми добра не тільки очима, а ще й характером, адже так гратися з маленькою та допомагати молодим, не заважаючи — це велика праця.

spot_img

Схожі статті