Ігор Кондратюк заявив, що розчарований Нацвідбором Євробачення-2023: “Я незадоволений рівнем”

Ігор Кондратюк, як завжди не зміг утриматися від коментарів та вщент розкритикував Нацвідбір Євробачення-2023, багато чого не задовольнило продюсера і тримати язик за зубами він не став.

Цього року Національний відбір на Євробачення проходив у новому форматі, по-перше, суддів обирали громадяни України, своїми голосами у застосунку “Дія” та й самих конкурсантів також. Це, звісно, не дуже звична практика для Українського нацвідбору, але багато хто вважає, що вона більш чесна та справедлива стосовно глядачів.

Отже, цього разу майже кожен виконавець представляв патріотичну пісню, яка відображає в собі весь біль кожного українця та має дуже сильний та глибокий сенс, який має торкатися до сердець українців та суддів. Але Ігор Кондратюк вважає, що пісні у конкурсантів були слабі та зовсім його не вразили. Він очікував чогось більш потужного.

“Ну таке вперше сталося за всі роки моїх спостережень за Національним відбором на “Євробачення” я зовсім не задоволений цьогорічним рівнем конкурсних пісень. Можливо, я відстав від музичного життя. А можливо, це війна притупила рецептори позитивного сприйняття?” – написав Кондратюк.

Також Ігор додав, що ці пісні не дотягують до міжнародного рівня. Проте думка глядачів та суддів геть інша, адже вони бачать силу кожної фрази, яка звучала на сцені та зробили свій вибір попри критику відомих продюсерів. На Євробачення їде гурт TVORCHI з піснею, яка вже встигла підкорити серця “Heart Of Steel”. Вона має потужний сенс та може претендувати на перемогу, адже сам гурт, по-перше, демонструє свою свободу поглядів, бо у складі є Андрій, а є Джеффрі.

Але цей аргумент не є достатнім для Кондратюка, адже він оцінював лише пісні, які його не вразили та навряд чи на самому Євробаченні щось зміниться, бо думка Ігоря рідко змінюється.

Схожі статті