Ольга Фреймут не збирається повертатися до України: освоїлася на аристократичній Батьківщині першого чоловіка

Ольга Фреймут певно одна з небагатьох українок, хто зустрів повномасштабну війну за кордоном, а не вдома разом з родиною та тепер Оля не має наміру повертатися додому.

Ольга дуже хотіла відсвяткувати свій ювілей у Франції, тому напередодні вирушила туди разом із дітьми, і навіть не думала, що вона може поїхати замість України у Велику Британію. Але це сталося. Так Оля вже 9-тий місяць живе у Лондоні. Спочатку вона переїхала через те, що у Лондоні живе Злата, старша дочка Фреймут. Але згодом Оля досить непогано влаштувалась за кордоном і тепер тривалий час точно не збирається приїжджати на Батьківщину.

Річ в тому, що Оля влаштувалась на роботу – веде власну колонку новин про Україну у місцевій газеті. Та вважає, що це дуже важлива місія і саме вона робить її перебування за кордоном значущим, тому що мати голос в іншій країні та мати змогу доносити правду до іноземців – це дійсно важливо.

Саме тому, Оля поки що не збирається повертатися до України, адже тоді вона втратить можливість кричати про злочини росії на весь світ. Також ведуча займається волонтерською діяльністю у Лондоні, але про це обирає не розповідати на всю країну, а робити важливі справи тихо та не покращувати за рахунок цього своє ім’я.

Та це лише друга причина, через яку Оля вважає, що зараз в Україні їй не місце. Перша – це безпека дітей, адже Фреймут нині піклується про двох неповнолітніх дітей сама у чужій країні. Тому їхнє психічне та фізичне здоров’я є дуже важливим для неї як для мами та раніше Оля вже про це заявляла.

“Я мати і я захищатиму своїх дітей. І попри те, що я дуже хочу додому, ми залишаємось у Лондоні” – казала Фреймут.

Оля Фреймут не повернеться до України
Оля Фреймут не повернеться до України

Тож, причини її перебування за кордоном дуже зрозумілі й критикувати їх – буде помилкою, адже жінка намагається всіма силами зберегти дітей у безпеці та допомогти рідній Україні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.