Тіна Кароль підводить підсумки своєї діяльності за 2022 рік: як благодійний фонд поп-діви допомагає українцям

Відома українська поп-діва Тіна Кароль від самого початку повномасштабної війни почала активно допомагати Україні, армії та просто людям. Тому, у співачки є власний благодійний фонд.

Тіна –це артистка зі свідомою українською позицією, яку вона демонструє з перших днів війни. Спочатку Кароль поїхала до Польщі, де співала на мітингах та збирала коло себе багато однодумців. Згодом Тіна повернулась додому та почала активно виступати на благодійних концертах по різних містах, а також у Європі. Адже всі кошти з кожного концерту, звісно, йдуть на допомогу Українській армії.

Тіна Кароль розповіла про свій фонд

Звісно, Кароль не єдина співачка, яка виступає на концертах, але Тіна ще й заснувала свій власний фонд, за допомогою якого, вона має змогу допомагати українським дітям. Тому, Кароль вже встигла закупити необхідний запас медикаментів та спеціальний холодильник для їхнього зберігання. Тож, основна мета благодійної діяльності Кароль – це боротьба з дитячими онкозахворюваннями.

“Мій фонд докладе всіх зусиль, щоб наша допомога була вчасною. Боротися із хворобою на тлі війни – подвійне випробування для наших дітей” – розповіла Тіна

Тіна Кароль розповіла про фонд

Також крім слів, Тіна Кароль ще й оприлюднила список міст, в яких лікарні отримали допомогу від її фонду. Фонд Кароль зміг допомогти діткам у таких містах як: Тернопіль, Чернівці, Хмельницький, Мукачево, Харків, Луцьк, Одеса, Львів та Дергачі. Допомога цим містам обійшлась на загальну суму понад 1,5 млн гривень.

Тож, фонд Кароль – це не просто слова та обіцянки, а реальні дії, які допомагають діткам отримати допомогу вчасно і побороти хворобу ще до того моменту, поки її лікування стане неможливим чи невчасним. Тож, висновки очевидні, що Тіна допомагає Україні всією душею.

Схожі статті