Як Олена Зеленська виглядала на весіллі з Володимиром Зеленським: модна коротка стрижка та біла сукня

Президентська родина живе вже разом вже більше 19-ти років, тому багатьох цікавить, які образи мали наречені у свій важливіший день життя – день весілля.

Насправді пара одружилась ще в ті роки, коли, мода була зовсім не така, яка вона є зараз. Тоді було модно робити короткі зачіски та одягати або дуже пишне, або навпаки пряме та лаконічне. Та обов’язково фата. Тому Олена, на той момент, ще Кияшко, обрала для себе всі тренди того часу, довга пишна сукня, коротка стрижка та фата.

Олена Зеленська на весіллі
Олена Зеленська на весіллі

А от Володимир одягнув сірий костюм, білу сорочку та сіру краватку. Звичайно, зараз їхні образи мали б зовсім інший вигляд, наприклад, сукня Олени могла б бути більш лаконічна та стильна, адже зараз жінка обирає дуже цікаві та гарні образи. Особливу увагу зараз перша леді приділяє українським брендам. Тому, її стиль дуже вже відрізняється від того, що було у 90-х та 2000-х.

Взагалі історія Олени та Володимира почалася ще з ранніх років у школі, точніше у гімназії, де навчався маленький Вова та Олена. Ще у сьомому класі Зеленський зрозумів, що саме ця дівчина стане його дружиною та народить йому дітей. І це насправді так і сталося. Чи то був дитячий пророк, чи Володимир насправді є лідером з самих пелюшок. І саме тому, його мета та обіцянка самому собі збулась.

Весілля Олени та Володимира Зеленських
Весілля Олени та Володимира Зеленських

Але активне спілкування Володимира та Олени почалося лише після вступу в університет, тоді дівчина перебувала у стосунках і навіть не мала сильного бажання аби Зеленський залицявся до неї. Але Зеленського це не зупиняло і він, звісно, стояв на своєму та почав активно звати Олену на побачення. Але спочатку маскував це під дружні зустрічі й намагався закохати у себе свою першу леді.

Тож, довго Володимиру не довелося вигадувати щось, тому що нинішня пані Зеленська досить швидко закохалась у дії та вчинки свого чоловіка і зробила правильний вибір на все життя. Щоправда, весілля у пари відбулося лише через 8 років після того, як вони почали зустрічатися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.