Іноді косметика робить лише гірше: 50-річний Ектор Хіменес-Браво здивував фанатів помаранчевим обличчям

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво вразив мережу невдалим макіяжем. Усі деталі в нашій статті.

Красень родом з Колумбії Ектор Хіменес-Браво давно став повноцінною частиною українського шоу-бізнесу. У кулінара є велика кількість фанаток, які мріють не тільки про зустріч з ним, але і можливо про побачення. Деякі з них навіть потрапляли в ефіри з ним. Втім, зірка так і не встиг одружитися, і в 50-річному віці продовжує докладати зусиль, аби налагодити особисте життя.

Ектор Хіменес-Браво засвітився з помаранчевим обличчям

Натомість на професійному поприщі у зірки все в порядку: Ектор продовжує бути затребуваним шоуменом, і надалі розвиває власний бізнес. Певні телевізійні звички, судячи з усього, уже захопили і життя Ектора поза камерами. Наприклад, звичка накладати макіяж перед зйомкою.

Ектор Хіменес-Браво засвітився з помаранчевим обличчям

Так, нещодавно Хіменес-Браво вийшов на зв’язок зі своїми підписниками з невдало підібраним тоном обличчя. Зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому постав з помаранчевим обличчям. Судячи з усього, або актор неправильно обрав відтінок тонального засобу, або ж неправильно виставив освітлення.

Помітити контраст можна майже одразу, адже Ектор поставив руку поруч з обличчям і користувачі мережі змогли помітити, наскільки його реальний тон шкіри відрізняється від того тону, який він обрав для нанесення на обличчя.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні кулінар повернувся з Колумбії та також зайнявся волонтерством. Свою сферу діяльності він при цьому не змінював: Ектор взявся годувати переселенців та захисників з власної кухні.

Схожі статті