Як виглядає чоловік, якому народила доньку мама Сердючки Інна Білоконь: не Андрій Данилко, але теж з Полтави

Вже багато років всі знають, що у Андрія Данилка, який більше відомий за образом Вірки Сердючки, є мама — Інна Адольфівна. Однак, насправді, у Сердючки є ще й батько, за яким вже багато років заміжня Інна Білоконь

Всі знають Інну Білоконь, як маму Вірки Сердючки, Інну Адольфівну, яка завжди поряд з зірковою донею та готова на будь-яку авантюру. Образ жінки похилого віку, яка постійно чимось невдоволена, з хустиною на голові та у довгій спідниці так зріднився з артисткою, що вже важко уявити її іншою.

Зіркова родина: Інна Білоконь та Андрій Данилко

Зі своєю сценічною донькою, Андрієм Данилком, Інна познайомилась в рідній для обох Полтаві в кінці 80-х. Тоді Білоконь ще була Єременко та не змогла здійснити свою мрію — вступити в медичний університет. Від зневіри 21-річну дівчину врятувала зустріч з 18-річним Андрієм Данилком, який після невдалої спроби вступити до музичного училища, пішов, як і Інна, до кулінарного. А дещо пізніше це знайомство переросло в творчий дует веселої Сердючки та її мами.

Але не всі знають, що у доні Віри є батько, адже Інна Білоконь заміжня. Скільки не ходили чутки про роман Андрія Данилка з його коліжанкою по сцені Білоконь, але підтвердження вони не мають, не зважаючи на провокативні світлини, які постійно ширяться Мережею. Жінка вже 26 років живе у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Олегом.

Інна Білоконь зі своїм чоловіком у молодості

Обранець мами Вірки Сердючки,Олег Білоконь, також з Полтави, з ним жінка познайомилась ще в юності, близько 30 років тому. Інна не любить ділиться особистим, але відомо, що з чоловіком у них є спільний бізнес — розведення породистих собак, в особливості шпиців.

Інна Білоконь та її чоловік цього літа відзначили 26 років разом

Але не тільки цуценят бавило подружжя — разом вони виховують доньку Яну, яка зараз навчається в Польщі. Дівчина дуже схожа на відому матусю як кольором волосся, так і рисами обличчя. А нещодавно вона вийшла заміж та порадувала батьків новиною, що вони стали бабусею та дідусем для маленької онучки.

Родина Інни Білоконь

Нагадаємо, Інна Білоконь народилась 27 березня в 1968 році в місті Полтава.

Схожі статті