До кого Таюне ревнує Олега Винника: повелителя вовчиць оточили Оля Полякова, Олена Шоптенко та інші суперниці

Найвідоміша українська бек-вокалістка Таюне вважається таємною дружиною Олега Винника. Якщо це так, жінці довелося спостерігати не за одним "екранним романом" артиста.

Успішна кар’єра складається не тільки з неймовірного таланту, харизми, приємної зовнішності. Інколи музиканти вдаються до дуетів та проєктів, які слугують їм піаром. І Олег Винник у таких брав участь.

Олег Винник і Олена Шоптенко

Олена Шоптенко і Олег Винник
В мережі згадали, з ким Олег Винник дозволяв собі публічно фліртувати

Танці на паркеті можуть складати настільки сильне враження на глядачів, що не залишається навіть сумнівів у тому, що партнери знаходяться у романі. І варто відмітити, що досить часто зірки дійсно вступали у романтичні стосунки зі своїми хореографами. Здається, Олега Винника ця історія обійшла стороною, але емоційна взаємодія під час танцю наштовхувала аудиторію на різні думки.

Олег Винник і Оля Полякова

Олег Винник більше не вийде на українську сцену? Оля Полякова видала секрет повелителя вовчиць
В мережі згадали, з ким Олег Винник дозволяв собі публічно фліртувати

Перед тим, як презентувати свій дует з Ольгою Поляковою Олег Винник навіть взяв участь у жарті Суперблондинки про те, що в них буде спільна дитина. Варто відмітити, що аудиторія була настільки захоплена, що деякі сприйняли слова пари всерйоз. Але анонс вийшов дійсно ефектним.

Олег Винник і Еліна Іващенко

Еліна Іващенко з Голосу країни показала, як виглядає після розставання з Винником
В мережі згадали, з ким Олег Винник дозволяв собі публічно фліртувати

Еліну Іващенку вважали ледве не головною конкуренткою Таюне, адже дівчина неймовірно добре впоралася у дуеті з повелителем вовчиць, і ба більше, сильно нагадувала аудиторії бек-вокалістку.

Олег Винник і невістка Оксани Марченко

В мережі згадали, з ким Олег Винник дозволяв собі публічно фліртувати

Коли фанатки Олега Винника побачили фотографії, на яких зірка цілує невістку Оксани Марченко і навіть носить її на руках, то були в розпачі. Здається, абсолютно ні з ким зірка не дозволяв собі таких речей.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.