У “Кварталі” веселіше: Олена Кравець відкрила залаштунки свого авторського шоу – як знімають “Тихий вечір”

Олена Кравець нещодавно заявила про те, що вона остаточно уходить зі студії "Квартал95" і тепер актриса стала ведучою авторського шоу "Тихий вечір" на каналі "Дім".

Кравець професійна акторка та ведуча, вона дуже багато років працювала у складі команди “Кварталу”, тому з гумором та з артистичністю у жінки проблем ніколи не виникало. Олена насправді дуже талановита та має багато ідей, які вона хоче втілити в життя. Про це жінка вперше заговорила на “Екзамені” Маші Єфросініної.

Виявляється, жінка вже давно хотіла стати ведучою власного шоу, в якому б змогла розкривати людей. Так і вийшло. Кравець пройшла багато перепон на шляху до своєї справжньої мрії.

Кравець розповіла про зйомки нового шоу

Річ в тому, що Олена багато років грала у команді “Кварталу” і навіть ніколи не думала пр те, що можна займатися якоюсь іншою справою. Але з приходом війни все змінюється і звісно, змінюється ставлення до життя в цілому.

“Я більше не хочу робити те, що не хочу, не хочу казати, те, що не відчуваю, не хочу бути не собою” – сказала Олена в інтерв’ю.

До того ж зірка довгий період хворіла на кропив’янку, це також дало свої результати. Тому, переосмисливши все, Кравець вирішила, що вона точно хоче змін у своєму житті та запропонувала свою ідею каналу “Дім”, який з великим інтересом сприйняв пропозицію Олени та втілив її у життя і тепер вона відкриває завісу шоу “Тихий вечір”.

Тепер акторка перетворилась на повноцінну ведучу і показує залаштунки свого авторського шоу. У маленькому відео Кравець показала, як її готують до ефіру, тобто процес візажу, зачіски, начитування тексту та багато чого іншого.

Помітно, що Олена дуже задоволена тим, що вона робить, тому, її можна лише привітати зі зміною роботи та сфери. Тим паче її колеги з “Кварталу” дуже добре сприйняли цю новину та підтримали Кравець, адже вважають, що вона може спокійно почати своє життя та творчість.

Схожі статті