36-річна Злата Огнєвіч розповіла про свій найбільший рекорд у житті, яким пишається: “Уявіть собі, я змогла”

Відома українська співачка Злата Огнєвіч часто ділиться з шанувальниками історіями зі свого життя, а на цей раз зірка вирішила поділитися своїми досягненнями у спорті.

Злата з тих, хто дуже слідкує за собою та завжди хоче виглядати неймовірно та привабливо, тому жінка ходить до спортивної зали та вирішує ділитися цим з підписниками. Тож, тендітність не дається зірці просто так. Це вартує дівчині великих зусиль. А саме, активної роботи у спортивній залі.

Та й до того ж Злата багато їздить на гастролі, концерти, де вчить багато танців та рухів. Так днями Злата вирішила поділитися історією зі своєї останньої зйомки. Вона дуже багато ходила пішки, і, виявляється змогла побити власний рекорд.

Злата побила власний рекорд

Злата багато ходить пішки й дуже полюбляє це робити, тому, за її розповіддю цього разу вона побила власний попередній рекорд. Тепер він складає 50 поверхів, а раніше було 40. Тож, зірка стала набагато виносливіша, ніж була раніше і змогла зробити свій рекорд більше, ніж це було зазвичай.

Злата побила власний рекорд

Але цей й не дивує, адже Огнєвіч була завжди у гарній фізичній формі, вона не приховує того факту, що спорт – це обов’язкова частина її життя. Жінка вважає, що це ключ до гармонії з собою зсередини та зовні.

Тож, Злата може собою пишатися, тому що її спортивна підготовка дозволяє їй робити нові особисті звершення та досягати нових результатів. Це прекрасно, для жінки у 36 років, адже деякі люди й у 19 не можуть вести такий активний спосіб життя і досягати спортивних звершень. А от Огнєвіч це під силу.

Також варто сказати, що цього року Злата досягла й багато творчих висот. Вона стала ведучою Євробачення-2023, а також стала виступати на благодійних концертах і випускати патріотичні українські пісні. Також Злата стала волонтером і це дуже гідно.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.