Вові подобається – Ольга Мартиновська показала, як та чим годує Ярославського: все ж таки кохання є?

Між Ольгою та Володимиром вже певний період часу спостерігаються не тільки дружні, але й романтичні стосунки, які вони не коментують, тому, дуже цікаво дивитися, як вони постійно знаходяться разом і намагаються тримати почуття.

Нещодавно Оля викладала відео, де носить Ярославського на шиї, вони були разом у піжамах та дуже були задоволені тим, що вони мають змогу підтримати один одного й провести час біля ялинки разом. Адже ця атмосфера вогників – вона дуже зближує та дарує непідробні відчуття.

Отже, чутки про роман Олі та Володимира існують вже кілька років, але вони самі жодного разу не коментували свої стосунки та, здається, навіть не збираються, адже не хочуть, щоб з’являлися нові плітки, які будуть завдавати їм якийсь дискомфорт.

Оля Мартиновська годує Ярославського

Та попри все це, Оля активно демонструє, як проводить свій час з Володею та навіть з її дочкою, що вже багато про що говорить, адже якщо  дитина нормально сприймає чужу людину, а особливо, коли ця людина можливо може замінити батька, то це вже дуже серйозне питання і величезний плюс.

Так, днями Оля показала у своїх сторіс imstagram, як вона годує Ярославського. Поки він апетитно куштував все, що було у нього на столі, Оля вирішила залишити цей момент собі на згадку в історіях. А також, можливо таким чином жінка хотіла зайвий раз показати, що вони не просто колеги та друзі з Володимиром, а що між ними є дещо більше.

Оля Мартиновська годує Ярославського

Тож, Ярославський нагодований та задоволений. Звісно, ця історія додає нових чуток і робить ймовірність їхнього роману все більш реальною. Але зіркові кухарі не дадуть знову ніяких коментарів і просто продовжать розвивати свої незрозумілі до кінця стосунки на очах у шанувальників.

Цікаво, коли ми зможемо почути відповіді на свої запитання про роман Мартиновської та Ярославського, певно, що Новий рік вони зустрічатимуть разом у сімейному колі з Варею.

Схожі статті