Михайло Федоров показав свою дружину та донечку під час новорічного свята у школі: “Так пишаюся”

Михайло Федоров міністр цифрової інформації, тому його особистість останнім часом стала дуже популярною та важливою для українців і їхнього життя, яке, напряму залежить від комунікацій.

Взагалі Михайло завжди поводить себе дуже стримано та говорить лише ту інформацію, яка має суть та належить до його роботи. А от про свою родину Михайло говорить не часто. Тому, побачити їх буде цікаво.

Дружину Михайла звати Анастасія, вона дуже освічена молода жінка, оскільки 4 роки викладала англійську мову. Настя каже, що їй дуже подобалась її робота, адже вона полюбляє спілкування з людьми та навчати чомусь новому. Але це було ще у Запоріжжі, а от у Київ Настя разом з Михайлом переїхала в Київ і вирішила змінити сферу діяльності. Виявляється, дівчину завжди цікавило виробництво одягу. Тому, по приїзду в столицю вона почала активно та дуже ретельно вивчати цю справу, перш ніж зайнятися нею.

Та згодом жінка за допомогою Федорова відкрила власний бренд COVER. Анастасія вклала у бренд всю свою душу та втілює всі ідеї, які в неї є. Тож, дружина міністра цифрової інформації має улюблену справу та активно розвивається як жінка та особистість. А це вартує багато уваги.

Щоправда, публічності Настя не любить, їй не подобається бути публічною, а от Михайло навпаки, але від нього цієї публічності вимагає посада. Він має завжди бути перед очима та комунікувати з народом. Тому, у родині міністра кожен займається своєю справою.

Але це стосується тільки роботи, а от донечку вони виховують разом та нещодавно Михайло вирішив показати, як виглядає його маленька принцеса. Федоров вирішив викласти на свою особисту сторінку в instagram фото та відео з новорічного свята своєї дочки, де дівчина виступала.

Дуже помітно, що Михайло, як батько ставиться відповідально до перших творчих проявів своєї дитини і це найкраще, що може зробити батько для своєї маленької дитини.

Схожі статті