Камін, панорамні вікна та трьохметрова ялинка: Аліна Гросу показала розкішний маєток, у якому житиме в США

Нещодавно стало відомо, що українська співачка Ані Лорак покинула батьківщину та перебралася до Сполучених Штатів Америки, де буде перебувати деякий час.

Після початку повномасштабної війни в Україні Аліна Гросу залишалася разом зі своїми співвітчизниками. На відміну від великої кількості своїх колег, красуня евакуювалася до Львова, де в неї є нерухомість. Саме там зірка приймала біженців і навіть годувала їх їжею, яку готувала власноруч.

Жага до творчості не давала артистці спокою, але Аліна стримувалася, аби не заповнювати інформаційний простір речами, які українців на той момент не сильно хвилювали.

Аліна Гросу показала розкішний маєток, у якому житиме в США

Аліна Гросу відповіла на запитання про розрив стосунків
Аліна Гросу показала розкішний маєток, у якому житиме в США

Однак, любов до музики все ж таки перемогла: через 10 місяців після початку війни Аліна Гросу повідомила, що покинула Україну та тимчасово переїхала до Сполучених Штатів Америки. На даний момент зірка знаходиться в Лос-Анджелесі, де буде проходити навчання.

Звісно, після закінчення курсу вона обов’язково повернеться додому. Але деяких фанатів це не заспокоїло, і вони почали активно критикувати дівчину за втечу за кордон. Аліна публічно пояснила, що не емігрувала і продовжує підтримувати свою країну усіма можливими способами.

Аліна Гросу показала розкішний маєток, у якому житиме в США

Зокрема дівчина активно виходить на зв’язок і показує, як влаштувалася в американському містечку. Засвітила Аліна і своє житло. У кадрі, який оприлюднила артистка на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram можна помітити височенну ялинку, приміщення з високою стелею, велике вікно та кам’яний камін.

Чи це власність Гросу, або ж орендований будинок достовірно невідомо, тим не менш, в обидвох випадках він коштує великих грошей.

Схожі статті