Оберігає Новий рік: Валерій Залужний з’явився на новорічних іграшках, які зможуть стати гарним подарунком

Валерій Залужний став ще однією публічною народною особистістю, яку дуже полюбив народ від початку повномасштабної війни. Адже раніше військові не виходили у прямі ефіри та настільки публічно не виражали свої думки.

Ми вже знаємо історію популярності Арестовича, Кіма та інших, а сьогодні поговоримо про Валерія Залужного, який є головнокомандувачем Збройних Сил України та саме в його руках знаходиться хід українських військ. Саме Залужний вирішує з колегами, куди коли йти і якому підрозділу чи батальйону.

Валерій Залужний

Валерій має кілька вищих освіт і майже всі вони стосуються військової справи, та одна з міжнародних відносин. Тобто, Залужний ще з юних років розумів, що бути гарним командиром неможливо без усвідомлення ситуації, професійної освіти та практики. Саме тому, Валерій не зупинився на одному вищому закладі й тепер ми бачимо, що недарма.

Про Залужного, як і про інших політичних та військових осіб у наш час, ходить мережею багато цікавих жартів, мемів і тому подібне, в це означає, що у народі його люблять і сприймають серйозно, оскільки його словам люди довіряють і вважають його професіоналом своєї справи. А військові його називають одним з найбільш відкритих генералів, який розуміє проблеми солдатів і молодших офіцерів, тому що він готовий спілкуватися з кожним і слухати та намагатися допомогти.

Тож, кілька  українських волонтерів настільки захопились особистістю Залужного, що попри відсутність електроенергії, зробили іграшки із зображенням Валерія. Тепер ці ялинкові прикраси можна буде придбати в інтернеті та зробити комусь зі своїх близьких незвичайний подарунок. З гумором та патріотичним позитивним настроєм.

Ялинкова іграшка з Залужним

Всі гроші з реалізації ялинкових іграшок з зображенням Валерія підуть на допомогу Збройним Силам України. Також, крім Залужного волонтери взяли фото українських героїв для листівок та календарів.

Новорічні листівки з героями України
Новорічні листівки з героями України

Такої ідеї ще точно не було, тож, маємо цінувати таких винахідників, які можуть зробити щось позитивне для народу і водночас корисне для армії.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.