14-річна донька Євгена Кошового Варвара одягла зухвале міні і влаштувала фотосесію: переплюнула Машу Кравець

Євген Кошовий відомий український комік, якому вдалося побудувати міцну родину та виховати двох доньок, які, до речі дуже сильно схожі на свого зіркового батька.

Старша донька Кошового Варя, вже досить доросла, дівчині 14 років. А за ці юні роки, вона вже встигла стати справжньою зіркою. Варвара знімалась у серіалі, брала участь у шоу “Ліга сміху”, а також  моделлю різноманітних брендів одягу та прикрас.

Відомо, що нинішні діти ростуть набагато швидше, ніж попередні покоління, тому, у свої 14 Варвара вже вважається дорослою людиною. Дівчина вже має хлопця, якого кілька разів демонструвала у своєму instagram. По фото і відео, які Варя показувала, було помітно, що хлопець приблизно її віку і дуже ніжно ставиться до дівчини. І це дуже добре, оскільки стосунки у такому віці можуть дуже ранити.

Натомість Варя не надто полюбляє демонструвати своє життя у соціальних мережах. А свій instagram профіль дівчина майже не веде. Лише іноді хизується своїми образами та стосунками. Але цього разу донька Кошового не втрималась і вирішила зробити свою соцмережу активною.

Варвара одягла коротку чорну сукню, чорну куртку, зібрала волосся у хвіст зі шпильками та зробила досить яскравий макіяж, який доповнив образ Варі та зробив його більш зухвалим та дорослим. Також було видно, що нігті дівчина полюбляє довгі та гострі. Такі фотографії Варі викликали багато реакцій у соціальній мережі, адже для дівчинки-підлітка це досить серйозний крок.

Сміливе фото Варі Кошової

Тепер стало зрозуміло, що 14-річна Варя Кошова може сміливо стати конкуренткою Маші Кравець, хоча різниця у віці дівчат досить вагома аби конкурувати у таких смілих вбраннях. Маша старша за Варвару на 4 роки, а це немало у такому віці.

Схожі статті