Анатолій Анатоліч та Олександр Еллерт показали, як роблять педикюр: не тільки жінки дбають про себе

У нашому суспільстві прийнято досі розділяти якісь справи на жіночі та чоловічі. Це стосується всіх аспектів життя, роботи, проблем, поведінки, одягу, емоцій і багато чого іншого.

Коли, наприклад, чоловіки роблять собі якісь косметичні процедури, то більший відсоток чоловіків та жінок засудять та висміють такі дії. Адже це вважається не чоловічою справою. Теж саме стосується і жінок, якщо жінка, наприклад, працює на заводі – це теж більшій частині людства здається дивним та неадекватним.

Але чому, у нашому сучасному світі досі люди реагують на такі речі з якоюсь засудливістю – це неправильно. Тому, багато відомих людей стають амбасадорами різних косметичних салонів, косметичних марок та інших не зовсім чоловічих речей.

Наприклад не так давно переможець “Голосу країни” Сергій Лазановський прорекламував процедуру лазерної епіляції. А Олександр Еллерт та Анатолій Анатоліч стали амбасадорами салону краси для чоловіків, у якому є такі послуги як:

  • Манікюр чоловічий
  • Педикюр чоловічий
  • Комплекс манікюр+педикюр
  • Масаж
  • Косметологічні послуги.

Отже, Саша Еллерт та Анатолій Анатоліч стали обличчям салону краси “Human_comfortzone” та відверто показали, що робити педикюр – це й для чоловіків абсолютно нормально. Тому, немає нічого страшного у тому, що деякі хлопці чи зірки слідкують за своїм зовнішнім виглядом та здоров’ям і це в жодному разі не робить їх кимось іншим. Це просто свідчить про те, що чоловіки також хочуть гарно виглядати.

Тож, робити манікюр, педикюр, епіляцію чи косметичні процедури це цілком нормальна практика сучасних чоловіків, адже вони також мають виглядати гідно та доглянуто. Тому Анатолій Анатоліч та Еллерт цілком спокійно доглядають за собою і не слухають засуджень.

spot_img

Схожі статті