“Я розлучилася з Вадіком”: Оля Полякова вперше прокоментувала свої стосунки з чоловіком

Королева ночі та українська поп-діва Оля Полякова вперше прокоментувала своє розлучення з чоловіком та зізналася, що живе окремо вже близько семи місяців. Яка кішка все ж таки пробігла між знаменитим подружжям?

Оля Полякова відома поп-діва українського шоу-бізнесу. На її рахунку десятки хітів, які займали перші позиції в чартах та без яких не проходив жоден корпоратив. З початку повномасштабного вторгнення співачка відмовилася від написання пісень мовою агресора та повністю перейшла на українську, а новий трек “Тішся” з Артемом Пивоваровим зібрав за три місяці майже шість мільйонів переглядів.

Оля Полякова відома співачка та українська Королева ночі
Оля Полякова відома співачка та українська Королева ночі

Але шанувальники цікавляться не тільки творчістю виконавиці, а і її особистим життям. Оля вийшла заміж у 2004 році, коли була ще 25-річною співачкою-початківцем. Зі своїм чоловіком, Вадимом Буряковським, Полякова познайомилася на його дні народження, куди була запрошена для виступу. Бізнесмен одразу закохався у довгоногу білявку і більше не зміг її відпустити.

З чоловіком Вадимом Буряковським Полякова разом з 2004 року
З чоловіком Вадимом Буряковським Полякова разом з 2004 року

Останнім часом у мережі обговорюють розлучення зіркові пари, начебто після 18 років спільного життя кохання згасло та подружжя більше не живе разом. У новому випуску “Дорослих дівчат” з Машею Єфросініною, поп-діва вперше прокоментувала своє розлучення з чоловіком.

У новому випуску шоу Дорослі дівчата Оля Полякова прокоментувала розлучення з чоловіком
У новому випуску шоу Дорослі дівчата Оля Полякова прокоментувала розлучення з чоловіком

“Хтось пустив плітки, що я розлучаюся. Я не розумію звідки ці ноги взaгaлі ростуть. І моєму чоловіку задавали такі ж питання. Скaзaти, що у нас з Вадимом ідеальні стосунки — ні. Ми коли сходимося на одній території, ми сильно сваримося, не витримуєм одине одного. Але я не розлучилася і не збираюся”, — прокоментувала Полякова.

Також зірка зізналася, що з чоловіком вже більше пів року живе окремо і зараз, якщо вони знову почнуть жити разом, їм доведеться звикати до спільного побуту під одним дахом.

Нагадаємо, що Оля Полякова та Вадим Буряковський виховують двох доньок, 17-річну Машу та 11-річну Алісу. Дівчата зараз проживають та навчаються в Британії.

Схожі статті