Який діагноз приховує Софія Ротару? Легенда естради втратила свідомість і не змогла вгамувати тремор рук

Легенда української естради останнім часом все частіше стає об'єктом тривог своїх фанатів. Що відбувається зі здоров'ям Софії Ротару і як вона почувається?

Легенда української естради Софії Ротару веде дуже закритий образ життя. Зірка майже не виходить зі свого маєтку у Конча-Заспі, а на концертах з’являється неймовірно рідко. Це дуже її засмучує, адже артистка буквально живе творчістю. Внесла свої корективи у життя Софії Михайлівни не тільки пандемія, але і повномасштабна війна.

Стало відомо, як виглядає єдина онучка Софії Ротару
Стало відомо, який діагноз може приховувати Софія Ротару

Який діагноз може приховувати Софія Ротару

Рік тому рідна сестра артистки Ауріка Ротару давала ексклюзивне інтерв’ю Аліні Доротюк, в якому заявила, що всі новини про хворобу виконавиці не відповідають дійсності.

Однак, є факти, які заперечити неможливо: чотири роки тому Софія Михайлівна втратила свідомість на одному зі своїх виступів. Артистку госпіталізували.

Тоді ж почали поговорювати про те, що виконавиця нібито хвора туберкульозом. Мовляв, Софія Михайлівна проходить хіміотерапію, виглядає не дуже і саме тому не виходить зі свого будинку.

Легенда естради Софія Ротару живе, як звичайна пенсіонерка
Який діагноз приховує Софія Ротару

За декілька місяців до повномасштабної війни артистка знову стала центром уваги для української аудиторії. Однак, в цей раз глядачі помітили, що у співачки сильно тремтять руки під час виступу.

Російські лікарі одразу ж почали ділитися зі ЗМІ своїми здогадками про хворобу Паркінсона. Ауріка Ротару заперечила, що така проблема існує. І також підкреслила, що у її зіркової сестри доволі міцне здоров’я.

Хорошим новинам шанувальники лише радіють, але продовжують підозрювати, що їхня кумир може щось приховувати, аби не тривожити власну публіку. Втім, ця проблема відома багатьом знамкнитостям, які користуються неабиякою глядацькою любов’ю.

Схожі статті