Олег Винник вразив своїм виглядом з Берліну: у повелителя вовчиць відросла сивина, борода та згас погляд

Фанати повелителя вовчиць звикли до того, що він з'являється на людях з розкішним блондом на голові, у дорогих костюмах та поголеним. Втім, нещодавно артист показав себе таким, яким його ще не бачили.

Безумовно, зірки дуже пильно слідкують за власним зовнішнім виглядом, адже їхній успіх залежить не тільки від якості їхньої творчості, але і від картинки, за якою споглядає глядач.

І Олег Винник швидко завоював любов своїх шанувальниць завдяки чарівному голосу, яскравій харизмі, а також образу мачо.

Олег Винник вразив мережу своїм виглядом в Європі

З початку повномасштабної війни в Україні аудиторія втратила зв’язок з повелителем вовчиць. Вали час від нього не було ніяких новин, але згодом адвокат артиста все ж таки розповіла, що той знаходиться в Берліні і проходить лікування.

Олег Винник вразив мережу своїм виглядом в Європі

Змінився і зовнішній вигляд артиста. Про це стало відомо завдяки оновленням на особистій сторінці Роман Недзельського в соціальній мережі Instagram.

Чоловік оприлюднив у своєму мікроблозі спільну фотографію за артистом, яка була зроблена в Німеччині. На фото можна помітити, що Олег встиг відростити довге волосся, припинив його фарбувати у пшеничний блонд, дозволивши проглядатися навіть сивині, а також досить неактивно годиться.

Звісно, свій стиль співак не змінив, зберігаючи вірність любові до піджаків та джинсів. Есть настрій артиста, здається, не найкращий.

Нагадуємо, преса та глядачі схиляються до думки, що разом з Олегом Винником поїхала і його таємна дружина Таїсія Сватко, адже бек-вокалістка понад 10 місяців не надає жодної інформації про своє місцеположення. Про хворобу Олега повідомляла не тільки юрист артиста, але і його близький друг та духовник. Власне, і сам Винник перед війною скасував декілька концертів та зізнався, що не може виступати через стан здоров’я.

Схожі статті